Джина Иванова разтърси с признание за Краси Аврамов... СНИМКИ

Джина Иванова разтърси с признание за Краси Аврамов... СНИМКИ

Джина Иванова от култовата група "Трамвай № 5" наскоро разкри факт за Краси Аврамов, който предизвика бурни вълнения сред последователите и на двамата в социалните мрежи.

Певицата, която от години редовно помага на бездомни животинки да оцеляват и да живеят след това нормално, остана много приятно изненадана от постъпка на Човека глас, пред която заяви, че се покланя.

Джина Иванова от "Трамвай № 5" разобличи убиец, който трови бебета с отрова за мишки! СНИМКА

"Молете се за повече хора, които са готови да спасят всеки живот, днес певеца - глас Краси Аврамов дойде и взе последното живо паднало от семейството Сива Врана.. Поклон пред такива хора, надявам се да оцелее и да му носи много късмет!", пише изпълнителката във фейсбук профила си и показва нагледно малкото птиче, спасено от колегата й.

Краси Аврамов изля голяма болка в новата си песен ВИДЕО

Наскоро Джина, която се грижи с лични средства и време за десетки бездомни котки, разкри и кой е човекът, който редовно стреля по котките в квартала й. Преди три години същият рани жестоко с въздушна пушка три от котенцата, за които певицата се грижи, а едно от тях не успя да се пребори за живота си.

Азиатски продуцент плаща милиони на Краси Аврамов за филм в Щатите СНИМКИ

"Най-после успях да видя стрелеца по котките! Синът на циганското семейство, което настаниха от общината преди 3,4 години в къщата срещу блока ни! Снимките са отдалече и случайно го видях!", написа певицата и показа нагледно за кого става дума./show.blitz.bg

Коментирай

Не хора а изроди

Не хора а изроди 22.05.2020 18:18

Мила,ще те запозная с мой приятел-снайперист,който ще отстреля тази циганска гадина!пДай ми адрес!

Румчоко

Румчоко 23.05.2020 1:20

Що ще.в Бояна тогаз тоз педал

ГОСТ

ГОСТ 24.05.2020 8:00

РУМЧОКО, ТИ ВИЖДАШ В ПЪСТРИЯ СВЯТ САМО ТОВА КОЛКОТО ЗНАЕШ. СЛЕПОТАТА ТИ НА МИСЪЛТА Е ПО-ЛОША ОТ СЛЕПОТАТА НА ОЧИТЕ. ХОМОФОБ!