logo

Азиатски продуцент плаща милиони на Краси Аврамов за филм в Щатите! (СНИМКИ)

Азиатски продуцент плаща милиони на Краси Аврамов за филм в Щатите! (СНИМКИ)

От близо месец Краси Аврамов е в Щатите, където провежда серия от срещи за новия си изключително мащабен проект – филм по автобиографичния му роман „Между два свята: любов, лъжи и една песен”.

Покана да гостува на американска земя Човека глас получава от известения продуцент от азиатски произход Джъстин Ким, който се вдъхновява много от историята в книгата му и му предлага да я пренесе и на голям екран. За екранизацията продуцентът вече е инвестирал начален бюджет, наброяващ три милиона долара!

Всъщност Краси Аврамов и друг път е работил с Джъстин Ким и то доста успешно, включително за концерта си преди години в „Кодък Тиътър” (залата, в която връчват най-престижните филмови награди „Оскар”, б.а.).

В момента кипят активни преговори за цялостната организация и реализация на филма, а имената на актьорите, които ще влязат в главните роли в него, все още се пазят в тайна. Известно е само, че става дума за едни от най-успешните актьори на холивудския небосклон.

Любопитна подробност е, че самият Краси Аврамов не желае да участва във филма и да изиграе самия себе си, въпреки че притежава нужните професионални качества, тъй като е завършил НАТФИЗ, освен това е взимал участие в редица американски продукции.

Засега плановете са филмът да бъде заснет в Щатите, но също и в България, а също и в редица европейски страни.

Припомняме, че романът на Краси Аврамов „Между два свята: любов, лъжи и една песен” се появи на българския пазар през 2012-та и предизвика големи сътресения в шоу средите заради откровените признания на певеца за премеждията му в България и в Америка. Явно много негови колеги са се припознали в историите индиректно, въпреки че Краси Аврамов не е използвал истинските имена на своите герои, но пък ги е описал безпощадно добре.

До един месец излиза и новото видео на Краси Аврамов към песента му „Теб те няма”, която е по музика на Митко Щерев, текст на Александър Петров и аранжимент на Георги Андреев. Сингълът е посветен на загубата на семейството на изпълнителя. В края на годината Човека глас подготвя и грандиозен концерт-спектакъл заедно със симфоничен оркестър в НДК./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 18.04.2019 19:05

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe

€€€

€€€ 19.04.2019 1:38

да ти набутам всички гъбички в шибания гъз!

iwan

iwan 20.04.2019 10:27

pedal.....