Джина Иванова от „Трамвай № 5” разобличи убиец, който трови бебета с отрова за мишки! (СНИМКА)

Джина Иванова от „Трамвай № 5” разобличи убиец, който трови бебета с отрова за мишки! (СНИМКА)

Преди време Джина Иванова от „Трамвай № 5” ни сподели шокираща история за поредната варварска постъпка над бездомни животни. А сега ни показва и лицето на убиеца, което очаквано предизвика десетки коментари в социалните мрежи, в които не липсват и преки закани.

Известно е, че певицата се грижи от години за бездомни котки – като им пазарува и готви с лични средства, кастрира ги и се старае да са в отлично здраве, но това, на което е станала свидетел, потресе цялата мрежа.

„Какъв е този народ... не е за вярване... засаждам цветя пред блока, за да е красиво..и щом цъфнат, на другия ден вече ги няма... Някой ги е обрал! Грижа се за животните и съм посветила 20 години на бездомните котки с всичките им проблеми... много хора не виждат нищо и никой друг значим, освен себе си... На тази Земя има баланс и всяко същество има своето място на този свят и е полезно за тази Земя..!!! Тръгнала да трови животните... какво са и виновни, няма да и вдигнат пенсията!!!”, изля възмущението си червенокосата певица, публикувайки и снимка на жената, за която стана ясно, че трови бездомни животни.

„Пазете си животинките от тази жена... минава и ги пръска с водно пистолетче заредено с антифриз.. и пуска отрова за мишки .Обикаля по Зона Б-18!!! (Отровила е още 3 улични и майка с бебета), пише неотдавна и Любо Алексиев в групата „СТОП на насилието над животни” в социалната мрежа.

Очаквано под поста й валят гневни коментари. Сипят се и закани към отровителката! „Да гори в Ада”, гласи един от тях. А в друг се казва: „Няма ли кой да я потроши леко тая вещица?! Лелее”./show.blitz.bg

Коментирай

Мая

Мая 02.04.2019 14:35

Проклета бабичка ! Тя да се натрови като си купи салам от Лидл !

Владимир

Владимир 02.04.2019 15:46

Mри мършаво, зло бабе! Само да те срещна някъде...ще ти строша скапаното чене!

мария

мария 02.04.2019 16:17

живея наблизо и да се моли да не я срещна,този изрод какво му пречат животинките

фенка

фенка 03.04.2019 17:44

тая наистина мяза на баба Яга..каквато е и постьпката и.

Психо

Психо 04.04.2019 5:46

Бабата може да е серийна убийца. Нали знаете че те тренират върху животни първо ...

тая нещастница.....

тая нещастница..... 04.04.2019 7:22

....защо не отгледа едно дете,вместо да се занимава с уличните котки?