Жоро Низамов с шокираща изповед за Зуека и емигрирането му

Жоро Низамов с шокираща изповед за Зуека и емигрирането му

Решението на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания хвърли всички в ступор и успя да измести фокуса дори от най-актуалните политически новини в момента, както и такива, свързани с коронавируса и новите мерки. Широк отзвук получи неговото изненадващо за всички ни решение и отприщи вълна от коментари. Едни го подкрепят, други заклеймяват. 

Наш репортер се свърза с режисьорът и актьор Жоро Низамов, който дълги години работи със Зуека. Оказа се, че и той е изненадан от решението му, писали са си тези дни и застава плътно зад него и го подкрепя в новия му път. 

- Г-н Низамов, очаквахте ли емигрирането на Зуека в Испания да предизвика такъв огромен отзвук в обществеността? 

- Това е въпрос за лично решение! Той е достатъчно зрял, носи глава на раменете си, за да вземе такова решение. Зуека не е 15-годишен хлапак, който взима спонтанни решения, има достатъчно умствен багаж и опит зад гърба си и явно така е преценил. На телефонния номер не отговоря, тъй като ми обясни, че е в някаква дупка и обхвата не е добър, писахме си на месинджър и му пожелах "на добър час". Но не си е сменил телефона, същият си е. 

Емигрира ли наистина Зуека или всичко е прикритие на голяма тайна

- Изненадан ли сте от реакцията на хората по повод напускането му от България?

- За мен е адски тъпо да го оплюват заради това негово решение. Зузи е свестен човек, душичка, изключително сладък и благ. Четох някакви негативни коментари, че "мишките напускали кораба" и т.н., което са пълни глупости! Решил е да замине и да живее в чужбина! Какво от това?! Не мога да разбера защо някои хора го демонизират заради неговия избор. В края на краищата, не е тръгнал да избира хора по улиците.

Ани Халваджиян: Зуека ще си харчи парите, изкарани с труд и талант, където си иска!

- Може би това се дължи на факта, че е успешен, добре платен и никой не е очаквал от него такава реакция?

- Той е успешен. Още откакто го видяхме в Ку-ку не е слизал от екран, това са вече 30 години. Той е най-тиражираният български актьор и не виждам кой е по-успешен от него от това поколение. 

Говорили ли сте си с него преди от какво е недоволен и че има такива амбиции да емигрира?

- Когато спряха "Господари на ефира" леко се стресира. Питаше се тогава защо го направиха, на кой бръкнаха в "г*за". Те се стремяха по всякакъв анчин да има справедливост и наистина бяха колектив. На времето, когато съществуваше "Господари на ефира" дори катаджиите бяха по-толерантни. След спорането на предаването и те започнаха да беснеят по пътищата. Миналата година осъдих два пъти КАТ за безчинства. 

- Какво имате предвид? 

- Свалиха ми номерата на колата, абсолютно без причина и незаконно. Пълни кретени! Докато го имаше "Господарите" и като те видят кой си, изобщо не се занимаваха с теб. След спирането на предаването започнаха безчинства, незнайно защо. Защото са облечени в униформа и им е дадена малка власт. Срещу това се бореха "Господарите" и Зузи беше много разочарован, защото той има чиста душа и справедливостта и преди всичко. Явно го е "ухапало кучето" с това, че стават несправедивости в тая държава и е решил да се махне. На негово място бих постъпил по същия начин. Настъпъят ли ми чистолюбието - газ със 200. Не знам при него какво точно се е случило, не сме го коментирали. И за мен дойде като гръм от ясно небе. Жена ми ми каза, че го е прочела. Той заслужава най-доброто, защото всичко, което е постигнал, е благодарение на таланта си и това, че е изключително свестен човек. Не разбирам защо хората изобщо имат мнение по този казус и го нападат, след като го познават единствено от малкия екран. Като не го харесват да изключат телевизора и край! Това си е лично решение! 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай

Svtulka

Svtulka 04.09.2021 16:13

Глупак, полицаите са за да има ред в държавата.Заради такива като теб хората емигрират.

siika

siika 04.09.2021 16:51

vsichko e PuntaMara,shte uchastva v Маскираният певец zatova se krie !!!

Анонимен

Анонимен 04.09.2021 23:15

"Взуек, всичко гадно оставИ тук. Андрей Райчев например. И себе си най-вече."

Моля,

Моля, 12.09.2021 7:30

спрете да публикувате материали с брутални правописни грешки!

Маги

Маги 14.09.2021 14:56

Статията е написана от много неграмотен.Жалко!