Йоанна от "Игри на волята": Най-трудно ми беше да знам, че сестра ми гладува на реката

Йоанна от "Игри на волята": Най-трудно ми беше да знам, че сестра ми гладува на реката

Йоанна бе скритата лимонка в "Игри на волята". Студентката влезе в шоуто със сестра си, но двете бяха разпределени в различни племена и трябваше да крият от останалите роднинската си връзка. Отношенията й с Катя бяха център на внимание, а различията помежду им останаха неразбрани от останалите участници из зрителите. Йоанна бе сочена за една от най-комплексните играчи от женски пол и всички я сочеха за сигурен финалист. Не успя да стигне до финала, но пък е в челната петица. 

Ето какво разказа тя пред наш репортер за преживяването си в "Игри на волята": 

 

- Йоанна, какви очаквания имаше от "Игри на волята" и оправдаха ли се? Кое ти беше най-трудно?

- Очаквах игрите да бъдат преживяване, изпълнено с много емоции и адреналин. Впуснах се в това приключение, защото исках да изпитам физическите и психическите си способности. В началото най-трудно ми беше да знам, че сестра ми гладува на реката докато аз бях в резиденцията. Когато племената се обединиха, ми беше истински трудно да балансирам отношенията си със сестра си и с останалите участници.

Екатерина от "Игри на волята": Като ученичка се смятах за по-умна от другите и не си давах зор с ученето

- Зрителите намират отношенията ви с твоята сестра Екатерина за странни. Докато бяхме разделени плачехте една за друга, а след като се обединихте в едно племе започнахте да се карате като истински врагове?

- Със сестра ми наистина имаме много сложни отношения. Това, което зрителите видяха, е много малка част от нашата история и те няма как да разберат изцяло поведението и емоциите ни една към друга. Все пак смятам, че повечето братя и сестри могат да разберат това да се карат помежду си, но все пак много да се ценят и да се грижат едни за други.

- А често ли плачеш в реалния живот? Или беше за пред камерите?

- Нищо от това, което съм показала в предаването, не е било „за пред камерите.“ Дори когато играх играта социално в племето си, аз бях много искрена със зрителя и казвах защо и какво правя. И в реалния живот съм много емоционална, но не плача толкова и се фокусирам върху позитивните емоции и преживявания.

- Беше ли ти трудно да криеш от останалите, че Катя ти е сестра?

- Да, това беше огромно изпитание за мен. Аз не знаех какво се случва с нея и как се справя в нейното племе. Постоянно си мислих за това и то много ми тежеше, а не можех да споделя с никого от племето си. Виждах я единствено по време на битките. Тогава се опитвахме да разберем как е другата и си разменяхме информация с жестове или фрази, които само ние разбирахме.

Ваня: След края на "Игри на волята" ме потърси моята полусестра и...

- В предаването с нея успяхте да прекарате известно време заедно и да работите върху отношенията си. Промениха ли се те след излизането ви?

- Човек винаги работи върху себе си и се старае да бъде най-добрата си версия, така е и с отношенията ни с останалите. Предаването ни сближи и ни даде възможност да се опознаем. Ние сме много различни и имаме различни разбирания за живота, но аз я подкрепям и обичам въпреки всичко

- Разкажи ни малко за живота си в Америка и за следването там?

- Животът в САЩ е много по различен от този в България и мога да ви разказвам с часове. Но накратко - аз уча в много взискателен и академично труден университет. Постоянно съм заета и бързам за някъде. Ежедневието ми е много учене, тренировки, класове, работа и пак учене. Следвам политология с концентрация науки за околната среда. Обичам класовете си и искам да се занимавам с различни проекти за развитие и опазване на околната среда, което ме мотивира да полагам усилия за образованието си.

.Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай