Екатерина от "Игри на волята": Като ученичка се смятах за по-умна от другите и не си давах зор с ученето

Екатерина от "Игри на волята": Като ученичка се смятах за по-умна от другите и не си давах зор с ученето

Безспорно Екатерина е най-запомнящия се участник от втория сезон на "Игри на волята". Тя имаше нелеката задача да се помири със сестра си Йоанна, която също участваше в предаването. Първоначлано двете бяха разделени в различни племена и трябваше да крият от останалите участници роднинската си връзка. След разпадането на племето на Йоанна двете се събраха и като че ли тогава започнаха по-сериозните проблеми между тях. В крайна сметка Екатерина отпадна, а сестра й продължи след нея да се бори за голямата награда от 100 бона. 

Екатерина е повече от откровена пред репортер на БЛИЦ и отговори на всикчи неудобни въпроси, свързани със сестра й Йоанна. Освен това разказа доста интересни, а някои стряскащи и ужасяващи случки от своя живот. Два пъти е била на косъм от смъртта, а веднъж е останала по гащи на пъпа на София след доста интересна и неприятна случка. 

 

- Кате, с какво "Игри на волята" промени живота ти?

- Моят живот търпи промяна непрекъснато. Хората ме питат какво е чувството сега, когато съм известна, а аз и отговарям: "Винаги съм била известна, просто другите не го знаеха". Може би това е промяната, че като си чуя името на улицата и очаквам някой познат, а то се оказва напълно непознат, който е фен на "Игри на волята". 

Любо от "Игри на волята": Мечтая за семейство и душевен мир

- Дружелюбни ли са хората към теб по улиците?

- Вече се обръщат дружелюбно, докато първите седмици от излъчването на предаването имах заплахи, че ще бъда набита някъде по улиците. Винаги има хейтъри, но по-скоро се забавлявам с тях, отколкото да се напрягам на коментарите им. 

- Малко се обърках в отношенията ви с твоята сестра Йоанна. Карахте се жестоко, а в същото време се пазехте една друга. След предаването в добри отношения ли сте?

- Нашите отношения в предаването са същите и в реалния живот. Много сме бурни, емоционални и за жалост почти винаги сме в двете крайности. Но няма как, това е семейство и колкото и да сме различни и да си лазим по нервите, ние си се обичаме. Напълно нормално е да се пазим. 

Владислав от "Игри на волята": Не ми е в стила да играя подмолно

Секси участнички от "Игри на волята" се омазаха целите с кал в зрелищна битка СНИМКИ

- А някога били ли сте близки и защо има такова противоречие между вас?

- Нищо конкретно не се е случило. Имаме голяма разлика във възрастта - цели 8 години, а аз бях тежък тийнейджър, за огромно съжаление на моите родители. От доста време нямаме и общо съжителство - тя е в Америка, а аз последните 10 години живея по света. Много трудно се променя мнението на човек за някои близък. Т.е. ако познаваш някого от дете и след това загубиш контакт с него, ти оставаш с едни стари представи за този човек. Още повече, когато нямате допирни точки и не се виждате. 

- Какво имаш предвид под тежко тийнейджърство?

- Купонджийска история... Родителите ми винаги са държали на добър успех в училище, а аз, колкото и нескромно да прозвучи, винаги съм се смятала за малко по-умна от останалите и никога не съм си давала зор да уча. Гледах да минавам просто, да не остана да повтарям. В един момент имах два бележника - единият за училище, другият за вкъщи. Всяка незадоволителна за родителите ми оценка се пишеше в единия, а хубавите в другия. Ходех по купони, пиех и сега е момента да отговоря на коментарите, включително на някои от участниците, че съм била наркоманка. Ние не се познаваме и това е информация, до която няма как да имат достъп.  На млади години определено бях много любопитна и исках да пробвам различни видове опиати. От много отдавна не посягам към тези забранени вещества. просто характерът ми е по-избухлив и експресивен. Предполагам, че заради резките маневри и движения си вадят такива заключения. Сега и аз имам възможност да се наблздавам отстрани и разбирам защо някои хора си мислят такива неща, но определо не съм наркоманка. 

- Реално ти пазеше Йоанна повече, докато тя те определи за недостоен финалист и дори каза, че заради теб е избягала от България?

- Ох, видях тези нейни думи и ми стана много мъчно. Мисля, че по-скоро думите й са били в изблик на някаква ярост. Едва ли го мисли сериозно, по-скоро и тя като мен реагира понякоага прибързано. Йоанна винаги се е стремяла да учи в чужбина, за нея образованието й преди това беше в американския колеж в София и знаеше, че няма да остане в България. Тук образованието не е на ниво. 

- В реалния живот конфликтна личност ли си?

- Не и за хората, които ме познават. Участвайки в това предаване, сега имам уникалната възможност да се самонаблюдавам и да си извадя някаква обратна връзка за моето поведение. Аз съм доста наясно със себе си и що за човек съм. Близките и семейството ми също са наясно с това. Но никога не съм си давала сметка колко агресивно може да изглежда повдението ми отстрани за непознат. Приемата съм на конфликтна личност, защото просто не мога да ги премълчавам нещата. 

- Имаш доста неприятни случки в живота си - няколко пъти си изпадала в комоцио...

- По време на първата карантина бях затворена в Банско и с приятели се качихме в планината, правехме си скокчета и се забавлявахме. Тогава направих леко комоцио, но определено не беше като първото. То стана миналата година, когато с колеги ски инструктор бяхме излезли извън пистите в Австрия. Малко се надцених, един камък ми закачи ската, а аз винаги затягам автоматите на повече килограми, отколкото съм, за да не се откачат лесно. Запознах да се търкалям със ските надолу, докато не се спрях в една скала. Нищо повече не помня. Събудиха ме, имаше кръв, каската ми беше разцепена и прекарах една седмица в болница. Оказа се, че имам усукано коляно и 30 % съм глуха вляво. Беше странно за мен, тъй като никога преди това не съм имала толкова сериозна травма. Доста се стреснах. Обичам да съм дива и щастлива, но след този случай с една наум подхождам. 

Ивана от "Игри на волята": В Русия съм се била с жени заради мъже

- В предварителния ни разговор ми разказа и за друга интересна случка, при която оставаш гола на пъпа на София...

- Както всички видяха по време на участието ми в "Игри на волята", аз не обичам да нося много дрехи. Колкото по-малко, толкова по-добре. Това винаги ми е бил някакъв принцип в живота. Лятно време спя гола. Имах едни много хубави сини сатенени чаршафи и една сутрин, когато точно бяха изпращанията на горния випуск, аз се увих в тях, за да не ме гледат съседите, за да вляза в банята, понеже имаме френски прозорци и всичко се вижда. Минах през огледалото ив видях колко добре ми стои. И реших да си го направя на рокля, а имах и чанта в същия нюанс. Боднах го с две безопасни игли и се получи страхотно, никой не можа да повярва, че е чаршаф. Даже ме питаха от къде съм си купила роклята. На един приятел техните му бяха подарили мотор по повод завършването и ме викна да се повозим. Точно под Моста на влюбените той решава да вдигне мотора на една гума, а чаршафът се захапа в гумата и падна от мен. Останах по гащи на пъпа на София. много забавно беше на всички, може би само на мен не ми беше. Такива спомени не се забравят никога. /show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

 

Коментирай