logo

Ивана от "Игри на волята": В Русия съм се била с жени заради мъже

Ивана от "Игри на волята": В Русия съм се била с жени заради мъже

Красивата инфлуенсърка Ивана напусна "Игри на волята", след като се разболя и лекарите бяха категорични, че продължаването в играта ще влоши здравословното й състояние. Определено тя бе сред най-забележимите участници и успя да разбуди дива дискусия в социалните мрежи с поведението си. Едни я обичат, други ненавиждат. Коментарите са на двата полюса, а това изглежда е била и целта на Ивана, която е доста популярно име в Русия, където е участвала в най-гледаното им риалити предаване.

Вижте какво сподели Ивана за читателите на БЛИЦ:

- Ивана, какво наложи излизането ти от „Игри на волята”? В какво се изразяваше заболяването?

- Имах пневмония, много трудно дишах, не можех да се движа добре и да тичам, задъхвах се. Имах влажна кашлица и мускулите ми бяха изтръпнали. Не можех да говоря.

- Някои хора решиха, че си тръгваш заради лошите условия на „дивата река”...

- Няма как да реша просто така и да си тръгна. Това е риалити формат, имам подписан договор, пък и аз съм отговорен човек и не бих се отказала безпричинно. Докторите прецениха, че за мен е по-добре да не продължа участието си. Няма нищо общо с "дивата река"... Аз бях болна още в Резиденцията, но всички се надявахме да ми мине и че не е нужно да се взимат по-сериозни мерки. Подобрение нямаше и решиха да не рискуват повече здравето ми.

Нещо ужасно сполетя Ивана от "Игри на волята" и тя изхвърча от формата

- Много зрители те харесаха, но имаше и такива, които не успяха да пречупят съзнанието си и до края те взимаха за надменна кифла...

- Моята цел никога не е била да се харесам на когото и да било. Даже ще се чувствам странно, ако всички ме харесваха. Това ще значи, че не правя нещо както трябва. Не е възможно всички да ме харесват. Хейтът за мен е добре дошъл. Това значи, че съм интересна на хората и даже им благодаря, че отделят от времето си да ме коментират. Могат да мислят каквото си поискат. Аз съм оперирана от това да се вълнуват какво мислят другите за мен и дали ме коментират. Изобщо не ми влияе по никакъв начин. Забавлявам се на негативните коментари и прякорът "Джукана" ми е смешен.

- Ако агресията в предаването беше позволена, кой от участниците би изпитал твоята злоба?

- Вече извън предаването, когато страстите са се уталожили, не бих казала, че има някой, който толкова да ме дразни. Но докато бях вътре определено Ваня ме дразнеше и може би с нея бих имала пререкания. Рибарите също ме дразнеха често. .

- Във формата в Русия, доколкото знам, е имала физическа саморазправа между теб и други участници?

- Да, в Русия не е забранена физическата саморазправа в риалити формата, в който участвах. Там не разрешават да се показва по телевизията как се пие и пуши, а в България е тъкмо обратното. С доста рускини се саморазправях и предимно е било заради мъже.

- Кое ти беше най-трудно в „Игри на волята” и с кои от участниците ще запазиш приятелски отношения след края на шоуто?

- Изолацията ми беше най-трудна и че не можех да говоря с близките ми хора. Имаше дни, в които не издържах и тайничко си плачех. По това време имах приятел, който също го мислех. Беше ми трудно и да си тръгна при такива обстоятелства, които не мога по никакъв начин да променя. Ще запазя приятелски отношения с Вайс, Сюзън, Джералдин, Митко, Любо.

- Би ли се върнала да живееш в Русия? Лесно ли се постига слава там?

- Бих се върнала да живея в Русия, ако не достигна желаните резултати от мен тук в България за периода, който съм си поставила. Искам да видя накъде вървят нещата и тогава ще преценя. В Русия слава не се постига лесно, но на мен ми провървя. Няма нищо лесно в този живот, но късметът ми помогна.

- Би ли се снимала чисто гола за някое мъжко списание?

- Бих се снимала за мъжко списание, но не съм сигурна дали в България. Тук това се приема за нещо пошло и голи се снимат само плеймейтките, а аз не съм такава. Бих се снимала в руски списания, но засега нямам такова предложение.

- Какви цели си поставяш оттук нататък?

- В момента работя върху свой бранд и курс, който ще пусна в интернет. Брандът е свързан с тениски, а курсът с междуличностните отношения между мъжа и жената. Ще се консултирам с български психолози, за да е на професионално ниво всичко. Другата ми цел е телевизията - искам да съм водеща на някое развлекателно предаване. Това са ми целите за следващите 2-3 години./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

.....па

.....па 13.11.2020 10:43

Поредна джукеса,безсмисле пълнеж на режисирано риалите с мечти за телевизионна слава ще предлага парцалки на пазара.

Ихууу

Ихууу 13.11.2020 18:11

Руска кранта. Кой ще ти предложи да се снимаш гола, освен в някой посредствен порно сайт!

SPARTAK MOSKVA

SPARTAK MOSKVA 13.11.2020 19:57

nqkoi 4i4o s 6kembak i kosmi v ushite D: 6te q kleca posle 6te bude smenen s drug takuv i koito rodil rodil sa kazali starite kovri

Влад

Влад 13.11.2020 21:23

Я си върви в Русия. Тук е гадно и не е за твоите големи възможности...а и на никого няма да липсваш.

OHO BOHO

OHO BOHO 13.11.2020 21:40

ПЪЛНА ПАЧА.НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.ВИДЯ ДЕБЕЛИЯ И ИЗБЯГА.

Анонимен

Анонимен 14.11.2020 7:05

Според мен Ивана е удачна за задна прашка в храстите на реката.

Стоян

Стоян 14.11.2020 17:55

Ако не бяха отвратителните джуки е хубаво момиче, но само толкова.

Аз митака

Аз митака 15.11.2020 16:14

Поредната куха лейка

Звезделина Пейчева

Звезделина Пейчева 19.11.2020 8:30

След като в Русия Ивана се бие с жени за мъже, това значи че мъжете там са я разработики като жигула. Сега в България мъжете и вкарват буталата в цилиндрите, пълнят и ауспуха с изгорели газове до спукване. Но тя издухва клапаните. С духането може професионално да се издигне.

Кристиян

Кристиян 19.11.2020 13:13

Тази палавница си е бронирала джуките и сега може да поема едновременно два банана и да ги забелва с устни.

До анонимен

До анонимен 19.11.2020 14:09

Много си прав.