Ясновидката Николета Йорданова: Още по-зле ще става!

Ясновидката Николета Йорданова: Още по-зле ще става!

Нервната система на хората е блокирана, казва тя

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи. Наш репортер се свърза с нея, за да научим какво ново вижда. 
 

- Николета, напоследък новините започват все с черни хроники. Какво се случва с България, със света?

- Вибрациите на планетата се променят, минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб. 40% от англичаните са с паник атаки и не случайно преди седмици обявиха официално тази диагноза, през която и аз минах. Всички чувствителни хора преминават през това състояние. Жестоко е! По този начин големи фармацевтични компании правят пари от закупуването на антидепресанти. Или алкохол и цигари, които са притивопоказни. 

- Тези състояния на човек ли водят и до убийства и самоубийства, които станаха често явление напоследък? 

- Да, хората се тровят! В България напоследък се наблюдават много убийства. Нервната система на хората е тотално блокирана. 

- В политически план виждаш ли някакви сътресения?

- Постоянно ще има сътресения. Ще си правят един на друг мизерии, както си е от едно време. Много партии ще се разделят. Предателства, мошеничества... Играят се задкулистни игри. 

- В светските среди също се наблюдава някаква закономерност, че колкото по-големи глупости правиш, толкова по-голямата слава и пари трупаш... 

- Точно така е! Опитват се чрез простотия да накарат децата да ги следват и да им подражават. Още по-зле ще става! Хората ще бягат още повече от България. Циганите ще станат водеща раса, ще се мешат с българки и ще правят поколения. 

- Издай някой ритуал, с който можем да се предпазим от лоши и завистливи очи, от уроки?

- Хората да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата да я изтръскат. С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент. Правят се амулети, вътре се слагат специални неща и се прави енергийна защита. Това предпазва само от негативно влияние от хора, които искат да те омагьосат или урочасат. 

 Дъщерята на Николета 

- Каква е силата на клетвите и лови ли всеки? 

- Абсолютно всеки го лови магията. Най-силна е майчината клетва. Когато си агресивен изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава - да ти се случи това, и това... И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат. Аз в момента на адресия кълна дъщеря си по следния начин: Да си здрава, щастлива и успешна. Знам как да ги обърна нещата и в момента тя е началник смяна в едно от големите казина в София. 

- Т.е. когато чуем някой да ни кълне, не трябва да го гледаме в очите и да отвръщаме? 

- Не, не трябва да го гледаш в очите, а да бягаш далеч и да си с гръб към него, да си представяш, че зад теб има огледало. За да може клетвите да не те стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си "вътре". 

 

С приятеля си, който я измъкнал от паник атаките 

- Напоследък си говоря и с мои приятели, които усещат, че им е направено нещо. Все още ли има хора, които боравят с тези тъмни сили? 

- Това е от хиляди години и продължава да се прави. Всяка лоша мисъл е също вид магия. Обикновено магиите се връщат към създателя им, след като засегнатият човек се прочисти. Връща се към техния род, обикновено на децата. 

- Какво се случва с теб в личен план? Преди известно време ми беше споделила, че и ти страдаш от т.нар. паник атаки...? 

- Оправих се, помогна ми моя приятел, цели две години в адски мъки. Сутрин бях на ракия, само и само да подтисна адреналина. Той се натрупва в самия организъм с години. Затова хората трябва да видат, да чупят в момент на агресия, за да могат да изкарат това напрежение навреме. Усещането на паник атаката е все едно умираш. приятелят ми беше плътно до мен. Аз си работя моята работа, той неговата - заварчик е. Купих апаратури за професионално заваряване, но проблемът е, че нямаме работа. Няма големи фирми, които да ни подават работа. Търсим работа сега. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ