logo

Рени с шокиращи разкрития за Шабан Шаулич

Рени с шокиращи разкрития за Шабан Шаулич

Внезапната смърт на легендарния сръбски изпълнител Шабан Шаулич е водеща тема в новинарските емисии на няколко страни. Припомняме, че изпълнителят умря, след като пиян шофьор с Мазда без книжка удари колата му и го погуби на магистрала край немския град Дортмунд.

Краля на сръбската музика има голяма фенска маса в България и добри познанства. Негов дългогодишен приятел е фолк звездата Рени, която също е неутешима за загубата му.

Последното интервю на Шабан Шаулич е за нашата медия

„С Шабан се запознахме на сцената на Grand Production, когато бях редовен гост в тяхната телевизия. На една сцена сме се изявявали много пъти. Последната ни среща е през декември в телевизията на Драгана Миркович, където снимахме новогодишна програма”, спомня си Рени.

На 16 октомври 2008 г. пък тя, Шабан и Мирослав Илич са поканени да изнесат общ концерт в зала 1 на НДК. Спектакълът е кръстен "Мост на Балканите”, а Рени и Шабан запяват в дует песента „Зайди, зайди”.

„Били сме заедно на гости на Лепа Брена. Тя ни беше събрала няколко колеги в дома си. Смъртта на Шабан е голяма загуба за музиката, защото той е Кралят на музиката. Но една легенда никога не може да умре, винаги ще бъде в сърцата ни. Остави хубаво творчество зад гърба си. Всяка песен му е хит. Само той можеше да пее по този начин”, категорична е изпълнителата на „Плакала съм”.

Ваня Джаферович призна нещо много лично за Шабан Шаулич (ВИДЕО)

„Винаги се е държал любезно и мило с мен. Никога не съм получавала критики от него, вероятно не е имало и за какво. Шабан бе много земен човек, изключително добронамерен. Никога не е парадирал с нищо, скромна душа. Неговата съпруга движеше нещата свързани с неговата кариера. Той би предпочел едно тихо местенце, където да си лови риба и да не се занимава с големи концерти и т.н. Най-добрите си отиват бързо. Можеше още много на даде на феновете, на семейството си. Но никой не знае какво го чака зад ъгъла”, допълва тя.

Рени признава, че преди години също е преживяла катастрофа, която е оставила следа в съзнанието й. Пътувала за Варна с нов озвучител. Магистралата била хлъзгава, тъй като валяло силен дъжд. Певицата няма идея какво точно се случило, но колата се завъртяла и се ударили силно в мантинелата. Рени набила главата си в в предното стъкло, но извадила страшен късмет и не се наложило дори намеса на медицински екип, докато колата била цялата сплескана. Певицата извадила късмет, че по това време зад тях нямало други коли, иначе щяло да стане наистина страшна гледка.

Гневни зрители атакуваха БНТ заради Шабан Шаулич

„Може да караш с много висока скорост и нищо да не ти се случи, а може и бавно да караш и да загинеш. На една приятелка дъщеря й умря в такава катастрофа, а колата се движела с 40 км/ч и хлътнала в една канафка. Никой не знае как си е ударила главата, но на място остава детето. Има си Господ, който си знае работата и ние нищо не можем да направим. На всеки човек пътят му е предопределен и му е драснато какво ще му се случи. Колкото и да се опитваш да променяш нещата, няма как да избягаш от съдбата си”, смята Рени. /show.blitz.bg

Коментирай

йокин

йокин 19.02.2019 20:00

Чак,пък,тайна,тая се зима,насериозно.

баклуци  дал господ

баклуци дал господ 23.02.2019 12:41

Нейната лична тайна е колко е точният брой на хуйовете които е изпразнила през живота си !