logo

Дони Чачова: Сбъднах мечта след 20-годишни експерименти вкъщи!

Дони Чачова: Сбъднах мечта след 20-годишни експерименти вкъщи!

Дони Чачова е носителка на титлата "Мисис Баба Вселена 2016", но не е типичната красавица, която позира гордо с короната и ограничава изявите си единствено до фотосесии и дефилета по модния подиум.

Наскоро тя представи собствена козметична линия на стилно бутиково събитие, уважено от много родни звезди. Дони издаде дългогодишната си тайна за красота и удиви гостите си, сред които бе и съпругът й - кметът на Стрелча, Стойно Чачов.

В много откровено интервю красивата Дони Чачова разкри тайната на дългогодишната си красота, както и подробности за новата си козметична линия "Дони козметикс".

 

- Дони, как се роди идеята да създадеш собствена козметична линия?

- Идеята всъщност е много много стара. Когато бях доста помлада попаднах в един козметичен салон при една изключителна жена и козметичка, която ме научи как да си приготвям кремчета в домашна обстановка. В онези години нямаше такова изобилие като сега и тя ме напътстваше какви съставки да си набавям.

"Мисис Баба" Дони Чачова направи нещо страхотно за певиците от града на мъжа си СНИМКИ

Каза ми: „Всичко, от което кожата се нуждае, го има в аптеката. Струва стотинки и просто трябва да се научиш да ги смесваш”. И така, слушайки нейните съвети, сама си приготвях кремчетата вкъщи от години.

Случвало се е да забъркам нещо и за приятелки, и те много пъти са ме питали защо не се занимавам по-сериозно с това. А аз отвръщах – нека го правят специалистите, аз си бъркам домашни кремчета.

Допреди малко повече от година, когато отново дадох едно кремче на приятелки и те ме насърчиха да започна, защото са с мен, а кремовете са ми фантастични. Така потърсих специалисти, намерих лаборатория, с която да го разработим и така се случи.

- Знаеш, че хората стават все понедоверчиви. Мислят, че популярните лица просто поемат ангажимент и се снимат, а тук е малко по-различно...

- Точно така. Хората действително си мислят, че аз просто съм се снимала, а всъщност това е мое хоби и занимание през годините, което сега развих и реализирах в дълбочина. И тепърва ще развивам, защото съм още в самото начало, това са само първите три продукта, а в момента разработвам още три, които ще излязат през лятото.

Тази линия е плод на моите над 20годишни експерименти вкъщи, защото аз непрекъснато бъркам нещо. Не съм ничие рекламно лице, просто сбъдвах една своя дългогодишна мечта, която, както казах, тепърва ще развивам.

Дони Чачова събра хиляди мъжки погледи в деколтето си СНИМКИ

- ...и залагаш само на български продукти, което е похвално!

- О, да. Докоснах се до истинското розово масло и до други висококачествени компоненти, които мога да набавя и ги имаме в България, а в чужбина би било в пъти поскъпо.

Като цяло моята житейска философия е, че всичко, от което се нуждаем – и като храна, и като козметика, се намира на нашите географски ширини. Ние трябва да се храним с храни, които растат по нашите земи.

Трябва да ползваме козметика, в които има продукти, които растат на нашата географска ширина. А всичко, което идва от някъде, не е достатъчно добро за нас. Трябва да се придържаме към корените си.

Стремя се да се въртя около всичко българско – храня се с български продукти, така е и в козметиката. Изпитвам ефекта му вече над 20 години върху себе си.

- Крайният резултат е впечатляващ, ако съдим не само по визията, но и от формата, в която се намираш! Популярността допринася ли за успехите?

- Благодаря ти. Колкото до популярността – помага ми дотолкова, доколкото съм разпознаваема за поширок кръг от хора на местата, на които ходя.

 Аз държа много на живия контакт и когато хората ме видят, знаят как точно изглеждам, как се държа. Част от красотата е и поведението на хората. И в този смисъл – хората биха ми се доверили, защото са се докосвали до мен, защото сме комуникирали и ме познават.

Отделно и това, че виждайки ме отблизо и на живо, разбират, че аз нямам корекции и не се възползвам от услугите на доктори, за да изглеждам по този начин. При мен нещата са такива, каквито са. Едва ли факта, че имам някаква титла, би им повлиял в посока да ги накарат да си купят крем.

- Какви бяха първите реакции, които получи извън близките ти хора?

- Хората ми пишат основно в социалните мрежи, където също се разпространяват кремовете и колкото и нескромно да прозвучи – нямам нито един отрицателен отзив до момента. Всички са абсолютно удивени! Ползват продуктите пускат ми непрекъснато снимки и съобщения.

Една дама с много капризна кожа, например, беше изключително впечатлена, защото сподели, че досега не е попадала на крем, който така да й пасне, а е ползвала различни скъпи марки. Много са позитивни коментарите до момента, за което съм много благодарна. Правят ме много щастлива!

- Твоята дъщеря Руслана Кънева върви по твоите стъпки, вече има магазин за дрехи...

- Безкрайно се гордея с нея, защото тя от години вижда как аз преследвам мечтите си, как се боря и давам всичко от себе си, за да ги постигам. И прави същото! Това, че успя да направи собствен бранд, отвори и магазин, а сега облича и мама (усмихва се), ме прави безкрайно щастлива./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай