logo

Жестока гавра с Емилия я накара да беснее

Жестока гавра с Емилия я накара да беснее

Певицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че хакнаха профила й, успяха да я унижат по брутален начин. 

"Вчера се опитаха да злоупотребят с профила ми - благодаря за вниманието! Слава Богу, имам добър екип, който бързо се погрижи за недоразумението. Благодаря за милите думи и внимание! Успешна седмица на всички", съобщи по-късно самата певица, кояо използвала връзките и парите на съпруга си Жорж Башур за бързото възстановяване на профила си. 

Емилия кипи от страст в ръцете на Жорж Башур СНИМКИ

Недобросъвестният маниак обаче успя за кратко да изпъне нервите на Емилия до краен предел. Докато профилът й в социалните мрежи беше под негово влияние, той пусна унизителни снимки от началото на кариера на Емилия. След това заби пореден нож в сърцето й, качвайки фотоси с бившия й Коко Динев, че дори и снимка на Анелия, с която са смъртни врагове. 

Емилия трогна мрежата със сърцераздирателно послание... (СНИМКА)

Повечето от феновете са потресени от гаврата и веднага схващат, че страницата е превзета. Те са категорични, че Емилия не би си пуснала сама подобни кадри, при положение че сега е щастлива с предприемача Жорж Башур.

Последният случай на похитен профил бе на дъщерята на Глория Симона Загорова, която не се подаде на изнудването и си направи нов. Той веднага също бе хакнат, а засега Загорова не планира да прави трети в инстаграм и съветва феновете си да я следят във Фейсбук./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай