Емилия кипи от страст в ръцете на Жорж Башур СНИМКИ

Емилия кипи от страст в ръцете на Жорж Башур СНИМКИ

Емилия е като преродена, откакто е с Жорж Башур и сякаш не помни трудните периоди, през които е преминавала в предишните си любовни връзки.

Наскоро фолкдивата трогна мрежата с уникално и разтърсващо признание за любимия си, а това, което направи преди няколко дни, развълнува още повече феновете й.

За да отпразнува годишнината си с Жорж Башур, както и неговия рожден ден, гласовитата блондинка се появи в шикозна червена рокля и обра овациите на всички присъстващи.

Специално за влюбената двойка прочувствено изпълнение направи колежката на Емилия - Камелия, която заедно с десет гайдари, сръбски духов оркестър и гръцкият изпълнител Аристос Константину, превърнаха събирането в шумно балканско парти.

Двете фолклюбимки използваха шанса да запечатат моментите и хубавата емоция от събитието, но това, което предизвика най-бурни коментари, бе един страстен танц между Емилия и Жорж Башур.

Емилия с аборт от Жорж Башур! Певицата загуби бебето при автомелето на "Тракия"

Самата Емилия пък успя да просълзи всички присъстващи с емоционалните си изпълнения, с които поздрави съпруга си и гостите. Тя изпя песни на Лара Фабиан, Ищар, както и някои от най-красивите си балади./show.blitz.bg

Коментирай