Емилия трогна мрежата със сърцераздирателно послание... (СНИМКА)

Емилия трогна мрежата със сърцераздирателно послание... (СНИМКА)

Откакто е с Жорж Башур Емилия е на крилете на любовта, но връзката им мина и през някои доста страшни периоди, както и през неописуемата загуба на дете.

Един от най-нежните гласове в поп фолк бранша не за първи път излива емоциите си в социалните мрежи, но този път е повече от емоционална в признанията си. А причината е рождения ден на голямата й любов!

Емилия разкри кой държи под контрол музикалната й кариера! (СНИМКИ)

Гласовитата блондинка написа такъв поздрав по случай личния празник на Жорж Башур, след който мрежата буквално настръхна от заряда на силната емоция. Публикуваме статуса на изпълнителката без редакторска намеса:

"Здравей, Любов!!! Искам точно в този ден, твоя специален ден - нашия специален ден да ти кажа, че безумно много те обичам. Че ти си моят смисъл, моята тиха, бурна и нежна любов, моята мъка и моята радост.

Емилия още плаче за мъртвия син на съпруга си

Точно ти си човека с когото искам да прекарам целия си живот и, че точно ти си всичко в него. И ако някога те изгубя в големия свят в мен ще остане огромна сива празнота, която никой никога не ще може да запълни.

Башар Рахал спука от бой Емилия! Тя пък го заплаши с пистолет! (ВИДЕО)

Погледа ми ще угасне, сърцето ми ще се скове, душата ми ще опустее без теб. Красотата в живота ми ще бъде безразлична и само Ти единсвено Ти, Любов моя ще имаш значение.

Емилия разкри огромна тайна за връзката си с Жорж Башур

Обичам те толкова много!!! Виждам в очите ти онзи светъл блясък и че въпреки всичко не си загубил усмивката си!!! Ти си най-прекрасния човек, най-прекрасната и истинска и нежна любов с която господ ме срещна. Честит рожден ден, Любов моя!!!"/show.blitz.bg

Коментирай