Емилия разкри огромна тайна за връзката си с Жорж Башур!

Емилия разкри огромна тайна за връзката си с Жорж Башур!

За мен е важно една жена да получава подаръци от мъжа, който искат. Много пъти жените получават подаръци не от хората, които искат. Аз имам възможност да получавам подаръци от човека, когото обичам с цялото си сърце. Тогава щастието е някак пълно. Това заяви в ефира на „На кафе” певицата Емилия.

Синът на Деси Слава осъмна в Пирогов

Преди съм се чудела как някои жени се чувстват толкова спокойни и сигурни. Моята любов ме направи много по-добра и щастлива. Не съм обичала така и никой не ме е обичал по този начин”, заяви тя.

Милко Калайджиев издава големи тайни на "Биг Брадър"

Изпълнителката на "Само тебе искам" призна, че преди време е организирала цигулари, които са направили серенада на Жорж Башур. Те са изсвирили любовната песен "Je T aime" (Обичам те) на Лара Фабиан.

Нов обрат в живота на Ивана

„Важно е човекът отсреща да знае, че някой мисли непрестанно за него. Пътуванията при нас винаги са предварително планирани. И двамата обичаме да си имаме план за всичко”, сподели певицата./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 03.05.2019 11:22

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

Еми,Емии

Еми,Емии 07.05.2019 21:14

Само глупости дрънкаш. Жорж е много по стойностен от теб,затова направи нещо със себе си и престани с глупостите си. Гледах те и при Слави ,пълна скръб си.

korneliq

korneliq 12.05.2019 8:38

i az iskam podarazi,ama nqmaaaaa balazi,ot teb ne moga da se uredq