Синът на Деси Слава осъмна в Пирогов

Синът на Деси Слава осъмна в Пирогов

Големият син на фолк дивата Деси Слава - Майки, осъмна в "Пирогов". За щастие наследникът на певицата е добре, но е посетил болницата, за да придружи свой приятел, който си порязал крака с чаша след купон. 

С тях в болницата бе и плеймейтката Анджелина, която нашумя в светското пространство с порноклипче с Мистър България. Пред "Телеграф" Анджелина разкри, какво точно се е случило и защо с Майки са били в "Пирогов".

"Добре сме, няма нищо притеснително. Просто едно момче от компанията изпусна чаша върху крака си в дискотеката и доста се поряза. Затова го заведохме. Всичко е наред. Дори след "Пирогов" се събрахме на афтърпарти вкъщи", сподели брюнетката. 

На въпроса дали с Майки имат интимна връзка, тя категорично заяви: "Само приятели сме, засега". Интерес предизвика и фактът, че в дискотеката, освен с плеймейтката, наследникът на Деси Слава купонясва с Гери-Никол и с щерката на Лияна - Дениз. Преди половин година тя бе спрягана за гадже с брата на Фики -Емрах. Двамата често бяха засичани в обща компания, но от месец брюнетката предпочитала да излиза със сина на Деси, а не с този на Стораро./show.blitz.bg

Коментирай

vali

vali 02.05.2019 9:07

КАКВА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА БЪДЕМЕ С ТОЛКОВА КЪРВАЛЪК ? ЧЕ ТО КАКВИТО МАЙКИТЕ,ТАКИВА СА Е ДЕЦАТА!!!! А НИЕ ЧАКАМЕ ВЪЗХОД !!! ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА БОКЛУК,БОЙКО !!!!!!

taka e

taka e 03.05.2019 11:21

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

Дядо Риц

Дядо Риц 03.05.2019 16:05

Тая да го праща при баща му в Чикаго ,щото явно е подкарал кръчмите...

Джедър поколението си прави

Джедър поколението си прави 03.05.2019 16:16

взаймно реклама ... ДОЛНОПРОБНО БЕЗПОЛЕЗНО КУРВОЛЯШКО ОТПАДЪК КОТИЛО ОТ Непотребни лентяи ...живеещи от проституция алкохол и наркотици....

Сотир

Сотир 03.05.2019 16:29

Така се прави! Плеймейтките трупат опит и преминават в съответните орбити на заможните. А, на плейбойте, това им е работа да развиват уменията на перспективните Плеймейтки. А, медиите ги лустрират(осветяват)!

До vali

До vali 04.05.2019 1:21

Що не се гръмнеш ?!?!