Милко Калайджиев издава големи тайни на "Биг Брадър"

Милко Калайджиев издава големи тайни на "Биг Брадър"

Милко Калайджиев е един от участниците в "Като две капки вода", но последното си видео реши да снима в студиото на друго забавно шоу - "Биг Брадър". 

Студиото на Big Brother отвори врати специално за Милко Калайджиев. “Да пием за неверните жени“ е заглавието на видеоклипа, чиято премиера бе миналата седмица, а в него зрителите виждат най-тайните кътчета от Къщата на Големия брат.

Милко Калайджиев вдигна палат с европари

Десетки монитори са пред погледа на изпълнителя на “Пайнер“, а той със зорко око наблюдава всичко, което се случва пред скритите камери. 
За своя нов музикален проект, Милко Калайджиев отново се довери на хитмейкъра Велислав Драганински, създал за него песента-емблема “За да те забравя“. 

Композиторът застава и пред камерата, а със своята китара акомпанира на певеца в рефрена “Нека пием за неверните жени, ненаситни на любов и на пари...“. Песента се появи в един специален ден за Милко Калайджиев и неговото семейство – рождения ден на съпругата му Маргарита. 

Милко Калайджиев под домашен арест

Самият Милко е бил участник в култовото шоу "Вип Брадър" през 2009 г. Още тогава спечели зрителите с непринуденото си поведение, а сега в "Капките" продължава да жъне успех след успех. Покрай славата в шоуто пък се засилиха и участията му./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

taka e

taka e 01.05.2019 23:40

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq