Вижте как Мария чисти дома си само по халат и с оголена гръд СНИМКА 18+

Вижте как Мария чисти дома си само по халат и с оголена гръд СНИМКА 18+

Фолкпевицата Мария нагорещи страстите до червено, след като нейна снимка по халат и с разголена гръд взриви социалните мрежи. 

Красивото миньонче цъфна на кадър, на който е наметнала халат, но прави всичко възможно да покаже силиконовата си гръд. А в ръцете си е хванала прахосмукачка, с което залъгва, че сама почиства дома си. 

Ново 20! Мария стяга трета сватба. Този път избраникът е.... СНИМКИ

Кадърът бързо обиколи всички групи в мрежата, след което последва вълна от нагативни и подигравателни коментари за чалга дивата. Настроенията са, че миньончето се опитва да си прави евтина реклама и полага неимоверни усилия да се задържи в публичното пространство. 

Припомняме, че преди няколко месеца Мария реши да напусне издателите си от "Пайнер" и въобще да се откаже от музикалната си кариера. Версиите за това нейно решение са десетки, но сега искала да бъде инфлуенсър. Нейни колежки от фолка констатират, че тя отдавна е бита карта в бранша и от няколко години налива "пусто в празно" и най-накрая е решила да спре да пръска пари за безсмислени неща, след като никой не я кани по участия, а песните й не стават никакви хитове./show.blitz.bg