logo

Ново 20! Мария стяга трета сватба. Този път избраникът е.... СНИМКИ

Ново 20! Мария стяга трета сватба. Този път избраникът е.... СНИМКИ

Фолкпевицата Мария се похвали в интервю, че има мъж до себе си и няма против да вдигне сватба, която ще бъде трета за миньончето. 

"Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава", прости си предложение брак Мария.

Причината Мара да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка.

Разкрита! Мария се отказа от пеенето, заради смъртта на любовника си

 

Сватбата на Мария с Димитър 

Близки до чалга фурията издават, че била готова отново да се види като булка, още повече, че новият й приятел е също заможен, каквито бяха и досегашните й. Зад гърба си тя има два неуспешни брака - с бизнесмена Димитър Андонов и след това с Християн Гущеров. Известно време живя като принцеса, но и от двата брака излезе гола и боса. 

От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от попфолка, крие нов любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето й. Него Мария хвана след смъртта на последния си спонсор - Ангел Свинаря, който изнендващо си отиде от този свят след инфаркт.

 И по-късно каза "Да" на Християн Гущеров 

Клюките гласят, че новият на певицата е заможен бизнесмен и живее в Милано. "Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел" - казва певицата./ show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

МериМ

МериМ 21.10.2020 11:40

Тази жаба е срам и резил за цялата страна. Ако има малко сиво вещество в главата си ще се скрие някъде и няма да се показва. Отвратттт

Лили

Лили 21.10.2020 17:11

ЧЕСТИТО

Диди

Диди 22.10.2020 2:28

"прости си предложение брак Мария" - все едно чета Google преводача.

Цветиста

Цветиста 22.10.2020 15:11

Много се влюбват, пък не я довождат...

Пълнач

Пълнач 22.10.2020 18:42

На тая разпоретина не се ли изсипаха червата изотдоле?

Бате Гойко

Бате Гойко 23.10.2020 9:05

Кой я харесва тази гномка,та и пари ръси за нея?!

мара

мара 23.10.2020 9:09

марето може да е тъпо ама хваща окото.

Петко

Петко 23.10.2020 15:22

Много го обича отзад така съм чувал.