Тони Дачева разкри дали има нов мъж в живота си

Тони Дачева разкри дали има нов мъж в живота си

В последните дни из медийното пространство тръгна слух, че Тони Дачева има нов мъж до себе си.

„Нямам никой. Сама съм и си гледам детето, това е“, категорична е тя пред вестник „Телеграф“. 

Митко Пайнера разплака Тони Дачева (СНИМКИ)

Дъщеричката й Виктория е най-големият й стимул. Малката вече е ученичка, а Тони не крие, че е доста трудно с онлайн уроците.

„За първокласниците е доста трудно онлайн обучението, защото те имат много голяма нужда от директен учителски контакт. Влязох в ролята на учителка, направо вече съм педагог. Каквото мога помагам“, с усмивка разказва певицата.

Когато двете с Виктория са сами и имат свободно време, обичат да се разхождат в гората или планината. На нас пък ни е много интересно дали малката наследничка на изпълнителката проявява музикални заложби и ще наследи ли звездната си майка, а Тони ни изненадва с музикалните желания на Вики.

„Харесва много рок музика. Знае наизуст много от песните. Казва ми: „Мамо, аз съм ти фенка, харесвам твоята музика, но обичам повече рок“. Та изглежда ще я правим рокаджийка“, споделя предпочитанията на дъщеря си Дачева. Тя допълва, че не е от болно амбициозните майки и ще остави Виктория сама да избере пътя в живота си, а тя ще е до нея, за да я подкрепя и да й дава майчински съвети. Изпълнителката на „Бедни и богати“, която в събота стана на 54 години, си пожелава заведенията да отворят в скоро време, защото подготвя нова песен, с която да зарадва почитателите си./show.blitz.bg
 

Коментирай

Знаеща

Знаеща 09.02.2021 17:28

Осмисли живота си и направи добро на детето. Браво и да е жива и здрава

Димо

Димо 10.02.2021 11:24

Прекрасна,даровита и умна жена!