Митко Пайнера разплака Тони Дачева (СНИМКИ)

Митко Пайнера разплака Тони Дачева (СНИМКИ)

Митко Димитров - Пайнера неведнъж е показвал уважение към своите певици във фирмата. А с последния си жест до такава степен трогна  една от първите дами във фолка, че я накара да скочи до небето от щастлие. 

Тони Дачева бе изненада от боса на фирмата и побърза да се похвали пред последователите си в социалните мрежи. Мислейки си, че вече е забравена от ръководството на музикалната компания и че вече е бита карта, Пайнера успя да я трогне и разплаче от вълнение. 

Оказа се, че преди 20 години на 31 май Тони Дачева подписва договор с "Пайнер". Певицата била забравила за този юбилей, но не и боса на компанията, който от години тачи изпълнителката на "Бедни и богати". 

"Сърдечно благодаря на фирма “Пайнер”, телевизия "Планета" и на г-н Димитров за жеста, с който ми напомниха за 20 годишната ни съвместна работа. Вярвам,че предстои да изпея още хубави песни, с които да радвам моите почитатели и да бъдем заедно още дълго време", написа тя във "Фейсбук.

Певицата сподели и няколко снимки с огромната кошница с цветя т и поздравителната картичка от димитровградския бос./show.blitz.bg 

 

 

Коментирай

Таня

Таня 03.06.2019 12:55

Много истинска и естествена е Тони! Бъди жива и здрава!

taka e

taka e 03.06.2019 22:57

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g