logo

Тайнствена жена спасява връзката на Емилия и Башур! СНИМКИ

Тайнствена жена спасява връзката на Емилия и Башур! СНИМКИ

Емилия продължава да се носи активно на крилете на любовта и да изживява може би една от най-романтичните ваканции в живота си в обятията на любимия си Жорж Башур.

Фолкдивата се грижи в личния й живот всичко да е по мед и масло точно в разгара на летния сезон, когато колегите й от поп фолк жанра са с препълнени графици и преливат от участия.

Емилия и Башур се награбиха в басейна! СНИМКА 18+

Миловидната блондинка и любимият й Башур релаксират на екзотично, усамотено кътче. И си обръщат щедро внимание, нищо че са заедно с децата си там, пише "Уикенд".

Емилия и Башур спят срещу 2 бона на вечер! СНИМКИ

"Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро!", пише Емилия във фейсбук.

За да се насладят пълноценно един на друг певицата и бизнесменът са взели със себе си и тайнствена детегледачка, която да им помага и да ги отменя в тичането след децата.

Решението да пътуват заедно с жена, която да бъде заета с децата, Емилия и Жорж Башур взели след семейната си ваканция миналата година, пише още изданието.

Жестока гавра с Емилия я накара да беснее!

Тогава двамата трудно съвместявали романтичните моменти с тичането след децата. Сега обаче, са повече от доволни, че имат своите пълноценни мигове насаме.

Въпреки романтичната си идилия, Емилия няма да отсъства дълго от музикалната сцена. Първото й участие бе на 20 август във Варна, след което я чака препълнена програма./show.blitz.bg

Коментирай