logo

Емилия и Башур се награбиха в басейна СНИМКА 18+

Емилия и Башур се награбиха в басейна СНИМКА 18+

Фолкпевицата Емилия не спира да демонстрира колко щастлива е откакто се омъжи за бизнесмена Жорж Башур. Влюбените споделят всяка своя крачка, а феновете на чалгарката очакват в най-скоро време да споделят и интимни моменти от спалнята. 

Желанието на почитателите на Емилия е напът да се сбъдне, след като Емилия и Жорж публикуваха доста пикантен кадър от басейна, където са се награбили в страстна целувка. Фотото е направена на поредното пътешествие, на което се отправиха двамата.

Жестока гавра с Емилия я накара да беснее

Емилия заряза участията си в разгара на лятото и замина на почивка с любимия си, като дестинацията към момента се пази в пълна тайна. "Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро", налиса изпълнителката на "Акула". 

Емилия кипи от страст в ръцете на Жорж Башур СНИМКИ

Проверка на наш репортер установи, че Емилия е имала планувани участия през август, които в последствие отказала и с това вбесила не едно или две заведения. За август оставила само един ангажимент - концерт на 30 август в родния й град Гълъбово./show.blitz.bg

Коментирай