Софи Маринова отвърна подобаващо на Мария Илиева!

Софи Маринова отвърна подобаващо на Мария Илиева!

Култовата имитация на Мария Илиева, която трябваше да се превъплъти в Софи Маринова, не остави безучастна дори и самата легендарна фолкпевица. Тя не пропусна да се изкаже за колежката си и то по начин, след които всичко в отношенията между двете става кристално ясно!

Ромската перла, както определят Софи Маринова, изпадна в истински възторг от изпълнението на колежката си в поп жанра и дори я определени като „неземна”.

„Уникална си, Мария Илиева! Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! Ти успя не просто да го направиш, ти направо изби рибата - визия, орнаментика всичко. Адмирации!”, не спести похвали Маринова. А думите й определено развълнуваха мнозина, някои от които вероятно очакваха не много ласкава реакция предвид коментарите си. На тях фолкпевицата отвърна с категоричен тон: „Това е шоу за имитации, а не за оригинали. След като аз й се изкефих вие какво, под вола теле ли търсите?! Беше перфектна.”

На любимка на народа, както още определят Софи Маринова, й предстои турне в САЩ и Канада. Пътуването ще започне в първите дни на май и вероятно това ще бъде и меденият месец на младото семейство Давидови, след като сключиха граждански брак преди повече от месец.

Софка покани Кубрат Пулев на сватбата си!

Самата Софи Маринова сподели преди време, че тъй като е много заета, вероятно нямат да имат специален меден месец. Освен за церемонията по сватбата, която предстои на 24 март, Софи се готви усилено и за турнето, а репертоарът ѝ ще включва най-големите ѝ хитове, както и любими заглавия от различни жанрове. В Щатите гласовитата изпълнителка заминава в компанията на двамата си любими мъже – съпруга си Гринго и сина си Лоренцо./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 12.03.2019 16:42

Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F