Шок! Какво си причини Деси Слава, килограмите й чупят кантара! СНИМКИ

Шок! Какво си причини Деси Слава, килограмите й чупят кантара! СНИМКИ

Деси Слава е направо неузнаваема, а феновете й са повече от притеснени за здравословното й състояние. Ангелогласната блондинка, която винаги е имала изящна фигура, в момента не смее да се снима от срам заради натрупани килограми.

Изпълнителката е на ръба на отчаянието заради наднорменото си тегло и изглежда опитите й да се втали поне до момента са неуспешни, пише "Уикенд". Въпреки това тя не се е отказала от идеята да си върне отново предишната секси фигура.

40-годишната звезда избягвала да се гледа в огледалото, защото очевидно отдавна е заличила имиджа си на секси миньорче, твърди още изданието.

Изненада! Анелия дразни Галена с Деси Слава! СНИМКИ

Всъщност килограмите при Деси Слава се увеличиха неимоверно след раждането на второто й дете Борис. От тогава певицата така и не успява да свали излишното от себе си, а положението се влошава с всеки изминал ден.

При едно нейно участие в столична дискотека дори, почитателите й буквално се хванали за главата, щом я видели.

Синът на Деси Слава осъмна в Пирогов

Проблемите с килограмите при Деси Слава са от последните поне 5 години, като в началото на 2017-та тя все пак успя да поотслабне малко. Малко след това обаче, отново забременя и възстанови килограмите с пълна сила.

В момента Деси е толкова депресирана от вида си, че е обявила, че забранява да й се правят снимки и записи, включително любителски клипчета от нейни участия./show.blitz.bg

Коментирай