Изненада! Анелия дразни Галена с Деси Слава (СНИМКИ)

Изненада! Анелия дразни Галена с Деси Слава (СНИМКИ)

Ново и доста неочаквано приятелство се заформя във фолк средите. Става дума за фолк дивите Анелия и Деси Слава, които наскоро отпразнуваха шумно и с много усмивки рождения ден на заралийката в палата й в Бояна.

Любопитна подробност е, че всъщност Деси Слава бе единствената колежка, присъствала на празненството на Анелия. Брюнетката е от певиците, които рядко са демонстрирали приятелствата си в публичното пространство.

Преди време Анелия показа близки отношения и с Андреа, която обаче сега липсвала на партито. Преслава пък й изпратила поздрав по социалните мрежи, пише "Хотнюз", но така и не намерила време на уважи рожденичката.

Анелия чукна 37 без мъж (ВИДЕО)

Така Деси Слава се оказала единствената колежка, с която Анелия пожелала да сподели личния си празник. Добре известно е, че Деси е сред най-близките приятелки на Галена, с която пък Анелия е в тиха война от години.

"Това е хитър ход от страна на Анелка, защото Галена от години й е била болна тема, и не спира да гони нивото й", пишат в мрежата фенове на фолкпевиците, според които така Анелия категорично се опитва да дразни конкурентката й, отмъквайки приятелката й под носа.

Нова любов вади Анелия от депресията (СНИМКИ)

В Инстаграм профила на звездата дори се появи снимка и със сина на Деси Слава - Борис.

"С него много си отиваме!", не пропусна да отбележи Ани, която позира с тоалет в същия десен в какъвто е облечен и малчуганът./show.blitz.bg

 

Коментирай