Нова любов вади Анелия от депресията (СНИМКИ)

Нова любов вади Анелия от депресията (СНИМКИ)

Анелия май се носи на крилете на любовта. Фолкдивата сама даде повод за коментари, като сподели снимка на камък във формата на сърце.

„Какво си намерих?", написа звездата на "Пайнер", с което още повече засили слуховете, че или пак е открила любовта, или е на път да го стори.

Засега хармонията в личния живот на певицата е предимно в сферата на предположенията, пише "Уикенд". И в това няма изненада, тъй като Анелия е сред известните личности у нас, които всячески се стремят да бранят емоционалния си свят.

Хитовата изпълнителка е правила компромис в далечното минало, когато все още бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, който е баща на дъщеря й Ивон. След раздялата им, Анелия избра да крие сърдечните си трепети.

През годините я свързваха с един и двама, сред които Мартин Иванов, по прякор Данона, и Калоян Арсенов, син на бившата министърка Долорес Арсенова. Шушукаше се и за отношения с наркобос, както и с прословутия колекционер на креватни спомени с певици и манекенки Ангел Свинаря. Последният я заряза заради Мара Отварачката. 

Анелия се облече секси и всички зяпнаха в деколтето й... (СНИМКИ)

И въпреки че винаги е избягвала да афишира личния си свят, постовете й в социалните мрежи напоследък стават все по-издайнически. Те са предимно на красиви пейзажи и емоции.

Анелия често прекарва моменти сред природата, а наскоро пусна и доста любопитен кадър, на който позира седнала пред Ступата на просветлението – будистки паметник, символизиращ съвършената хармония на Вселената. Той се намира в село Плана и според традицията носи щастие, изпълнява желания на хората с добри намерения и защитава света от бедствия и конфликти. 

Дъщерите на Лияна и Анелия се скараха заради любовта си към сина на Сашо Майонезата (СНИМКИ)

Дали Анелия наистина е била в плен на тягостни емоции, остава загадка, заради желанието й да избягва въпроси за личния си живот. И все пак "когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно", споделя фолкдивата, която на 1 юли ще празнува 37-ия си рожден ден./show.blitz.bg 

Коментирай

taka e

taka e 09.06.2019 16:49

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH

Исмаил Орханов

Исмаил Орханов 10.06.2019 11:34

любов от дост!!

Мимокмок

Мимокмок 10.06.2019 12:49

А,ма тя тази може ли да пише?Проста като слонски г.з!!!!