Анелия се облече секси и всички зяпнаха в деколтето й... (СНИМКИ)

Анелия се облече секси и всички зяпнаха в деколтето й... (СНИМКИ)

В последно време се наблюдава отлив от чалга музиката и работата на представителите от този жанр рязко намаля. Дори топ имена в бранша се жалват, че нямат участия и ги е налегнала финансова криза. 

В стремежа си да привлекат публика някои от тях стигат до крайности. Пресен пример е певицата Анелия, която винаги се е славела като една от най-стилните и естествено красиви певици. Пайнерката явно е уплашена, че губи позиции и прибегна до стария трик в жанра - показване на цици. 

Макар Анелия да не е издула гърдите си като останалите колежки, това не й пречи да покаже повече плът по време на участията си в нощните клубове. На една от последните й изяви се появи с доста изрязано горнище, а посетителите на заведението не можеха да откъснат поглед от деколтето й.

Най-шокираща е снимката, на която се вижда как Анелия се е надвесила над барабаниста и сякаш всеки момент очаква някой да пъхне една двайсетолевка в пазвата. А вероятно в кръчмарските години, преди да стане звезда, и това се е случвало./show.blitz.bg

 

Коментирай

ГЛАРУС

ГЛАРУС 30.05.2019 14:41

чалготеките умират - няма кинти вече .. Изборът е - на къра с мотиката или в леглото за пари. Кое ли ще изберат такива като тая..

комбайнер

комбайнер 30.05.2019 14:57

Не само е без сутиен, но е и без гащи!

reee32

reee32 30.05.2019 16:50

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега- пробвай се с начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH