Шок! Гръмна истината за Емилия и Башур, и е повече от неочаквана СНИМКИ

Шок! Гръмна истината за Емилия и Башур, и е повече от неочаквана СНИМКИ

След като близо две седмици отношенията между Емилия и Жорж Башур бяха обект на неистов интерес от страна не само на нейните фенове, ето, че ситуацията започва да се разплита малко по-малко.

Въпреки че бизнесменът отново постави обща снимка с Емилия за профилна в социалните мрежи и наглед между тях вече отново всичко е наред, се оказва, че нещата са били дори доста сериозни.

Ето какво се случва между Емилия и Башур СНИМКИ

Всъщност изпълнителката е направила нещо, което дълбоко е обидило Башур, защото е отишла на 50-тата годишнина на бившия си мъж и баща на децата й Коко Динев. Постъпката й наглед не звучи нелогично предвид факта, че Динев е баща на децата й, но все пак й е предизвикало главоболия от настоящия й любим, пише "Уикенд".

Емилия разкри истината за брака си с Башур

Башур се оказал доста ревнив, много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. "Всичко си има начало, но всичко си има и край", написа той в пристъп на силни емоции в профила си и махна общите снимки с Емилия. Към днешна дата обаче, явно бурята е преминала и всичко си е по старому.

"Не съм пред развод. Няма промяна в живота ми", подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко след като опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолкдивата, която напоследък залага на международни проекти, в които пее на испански език, приема с усмивка коментарите и догадките за отношенията й с бизнесмена.

Емилия направи неочаквани признания

"Разбира се, че знам за какво става дума. Аз живея с този човек... Малко по-деликатна е ситуацията...", аргументира се Емилия защо не би искала да конкретизира за какво става въпрос. Все пак хитовата пайнерка подчерта, че за щастие не е разведена и няма да се развежда. Мъжът й просто имал "такъв момент", който може да се случи на всеки човек.

"Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно"./show.blitz.bg

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:24

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

Някой

Някой 08.03.2020 8:03

Гръмна Шок...Растърси...Вздриви...със това ли карате да ви четат...

Поп Грую

Поп Грую 08.03.2020 10:19

Съвокуплявайте' се без пардон но. Алилуя!

Тина

Тина 08.03.2020 14:50

Тази измишльотина Ема вече прекалява с рекламите. Много е елементарна , безлична.Има толкова истински наши личности - пишете за тях.Все за разни м.....ии пишете.

Гжгкн

Гжгкн 08.03.2020 16:58

Престанете вече с тази история не ни интересува

Дон Цеци

Дон Цеци 09.03.2020 12:25

Шок! Боли ме хоя!!