logo

Емилия направи неочаквани признания

Емилия направи неочаквани признания

В последните дни личния живот на Емилия е в центъра на вниманието в поп фолк средите, а и не само в тях, а изненадващия обрат и край на отношенията с любимия й Жорж Башур потресоха всички.

Засега коментар за разрива между тях е направил само Башур с едно изречение в социалната мрежа. Емилия пък,  се опита да пренасочи вниманието в професионална посока, разкривайки следното:

Окончателно! Емилия се изнесе от дома на Башур! СНИМКА

"Всяко едно нещо ме е изкачвало на следващо стъпало. Имала съм в кариерата и някакви застои. Раждането на децата ми например, е било свързано с оттегляне от сцената за година, година и половина.

Така че не мога да кажа, че 2019-а е най-успешната ми година, тъй като във времето всичко е било много различно като представяне, като клипове, чисто като бизнес беше много различно…", заяви певицата в предаването "Автограф". И добави:

"Но пък през 2019 създадох едни от най-хубавите си дуети с Денис Теофиков. Самите песни са много хубави и много ни паснаха на нас. Смятам, че това са песни, които ще останат и с това най-много се гордея, защото винаги един артист иска след себе си да остави следа.

Във времето такива вечни песни са "Целувай ме", "Не виждам", "Нежни устни", "Весело момиче". Това са песни, които продължават да се искат и да се слушат. Затова не мога да определя, коя година ми е най-успешна. За всяко време си имах успехите".

Шок! Бракът на Емилия с Башур се разпадна? СНИМКИ

На коментарите и въпросите от почитателите на певицата, защо прави толкова много дуети, а няма самостоятелни песни, Емилия отговаря така:

"В момента е много актуално да се правят не дуети, а колаборации с трима, четирима или повече изпълнители. Това е времето, в което е много модерно да се събират различни стилове от музиката. За мен музиката няма граници. За мен музиката е хубавата песен, без значение на какъв език е изпята, без значение жанра.

Същото ще кажа и за песента, която искам да представя – новата песен, която се изпълнява от четири човека, казва се "Джале". Това е вторият интернационален проект, предназначен за външния пазар и смятам, че също ще пожъне голям успех. Много надежди имам за нея, но все пак последната дума имат зрителите"./show.blitz.bg

Коментирай

Охнабатко

Охнабатко 23.02.2020 15:33

А аз теб така искам да те изчеластря ще те разпоря от........ екс

Доротея

Доротея 24.02.2020 6:59

Толкова хубаво ,..не беше на хубаво.Очакваше се края...даже позакъсня.,.

Щщщ

Щщщ 24.02.2020 9:17

Стига писахте все за тази маска Пишете за някой смислен човек Всяко следващо заглавие е все за емилия,кой го интересува тая

???

??? 24.02.2020 18:19

Сексепилът в силиконова ли е?

???

??? 24.02.2020 18:20

Сексепилът в силикона ли е?

Аврора

Аврора 24.02.2020 19:27

Като гледам заглавието на "песента" международната ѝ реализация ще е по сиганските махали на Румъния, Турция, Сърбия и Македония ... Иначе тая много насериозно се взема, нищо, че поредният я натирил ... Оставяла следи ... Нищо нейно не съм чула досега и няма и да чуя!

Бруно

Бруно 24.02.2020 19:31

Абе на кой му пука че се е разделила или хванала с някой. Една мастия няма как да се оправи,един път като я отвориш тази рана и няма спиране,сърби постоянно. Хората нямат хляб да ядат Емилия че се е разделила.

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 24.02.2020 23:39

животът продължава

стефен д-р  д чолаков

стефен д-р д чолаков 25.02.2020 0:06

МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО ЛЪЖЕ ! ВСЯКА ХУБАВИЦА ТЪРСИ НЕЩО И НЕ ЗНАЕ КАКВО ! ХУБАВО НЕКА ФАРЧИ КАТО ПЧЕЛИЧКА, НО ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛА ЕДИН ЧОВЕК НЕЩАСТЕН, ЗАЩОТО СЕ Е ОЖЕНИЛА ЗА НЕГО. ДЕТЕТО И ТО ЩЕ Е НЕЩАСТНА -------------------- ПОЖЕЛАВАМ И ДА СИ НАМЕРИ, "ЗДРАВ, ПРАВ ХУЙ И ДАНО ГО НАМЕРИ !"

jura

jura 25.02.2020 2:00

SLEDVASTIAT -NOOOO BOGATASH DA E - -NA KASMET DA TI E EMILCE ,AZ NE SAM PROTIV.KOI KAKTO ISKA DA SI JIVEE.