Емилия разкри истината за брака си с Башур!

Емилия разкри истината за брака си с Башур!

През последните две седмици фолк дивата Емилия е в центъра на вниманието, особено в поп фолк средите заради странното изказване в мрежата на любимия й Башур.

Бизнесменът хвърли огромна въпросителна какво точно се случва между тях с изречението, че "Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край", а след това версията, че се е разделил с певицата, плъзнаха навсякъде.

Емилия направи неочаквани признания

В крайна сметка след поредни дни мълчание от страна и на двамата, ето, че най-накрая Емилия разкри истината за брака и взаимоотношенията си с Башур.

Шок! Бракът на Емилия с Башур се разпадна? СНИМКИ

Въпреси че отказа да разкрие за кого е бил адресиран статуса на мъжа й, гласовитата певица прие с изненада въпроса дали е разведена от Николаос Цитиридис в шоуто му наскоро.

"Аз да съм разведена?! За мое щастие няма да се развеждам!", заяви изпълнителката и обясни ситуацията така: "...мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент.

Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена".

Емилия за мъртвия син на Башур: Той се върна вкъщи!

Любопитна подробност е, че извън личните страсти на Емилия, в професионалния й живот тази година е много специална, защото тя прави 20 години на сцена, но за изненада на всички - няма дори намерение да ги отбелязва по някакъв специален начин.

"Не обичам такива равносметки, те ме карат да се чувствам така сякаш давам назад. Стремя се да остана в очите на хората не с числа и години. Искам да казват, че Емилия е по-продуктивна, прави по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб"./show.blitz.bg

Коментирай

mnogo slozno,,,

mnogo slozno,,, 25.02.2020 21:38

aman ot vas

mnogo slozno,,,

mnogo slozno,,, 25.02.2020 21:38

aman ot vas

mnogo slozno,,,

mnogo slozno,,, 25.02.2020 21:38

aman ot vas

Ани

Ани 26.02.2020 12:34

Леле,вълнувах се страшно.Благодаря, че ме уведомите.

ТАШО

ТАШО 26.02.2020 12:41

СТИГА СТЕ СИ ПРАВИЛИ РЕКЛАМИ,МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВА НЯКОЙ ОТ ВАС,КРЪЧМАРКИ!!

Митко

Митко 27.02.2020 6:36

Защо ни занимавате с тези женички, които за пари скачат от легло в легло, че и се хвалят с това. Това ли е морала който ни трябва? Това ли трябва да е пример на малките ни дъщери? С к.рвалък да се издигат и да стават известни.

Марто

Марто 02.03.2020 16:41

Счупила му е салама и край