logo

Шок! Андреа слага пиърсинг на зърната си

Шок! Андреа слага пиърсинг на зърната си

Скандалната фолк звезда Андреа за пореден път втрещи със своите нестандартни идеи. Покрай болезнената раздяла с Кубрат Пулев е взела шокиращо решение, което отсега кара родителите й да изтръпнат и още повече да се срамуват от това, в което се е превърнала дъщеря им. 

Провокирана от интересен въпрос, зададен от неин почитател в Инстаграм, русата изпълнителка сподели пикантно желание. Със сигурност нестандартното й решение ще се окаже нечий мъжки фетиш.

  

Попитаха Андреа в социалната мрежа дали има пиърсинг на зърната. Отговорът й не закъсня и откровено заяви, че вече обмисля да предприеме тази крачка. 

Едва ли решението й е голяма изненада за някого, тъй като през годините е доказвала на сцената, че е истински хамелеон и без притеснения експериментира с външния си вид. На едно от турнетата на Пайнер се появи полугола, а едната й гърда блесна с цялата си прелест, само зърното бе закрито. Нищо чудно след слагането на пиърсинга да се снима чисто гола в някоя еротична фотосесия и да засили още повече мъжкия интерес към себе си./show.blitz.bg