Шаш! Гаджето на Азис му изневери с жена СНИМКИ

Шаш! Гаджето на Азис му изневери с жена СНИМКИ

Дългогодишният партньор на фолк звездата Азис - Велизар Методиев му изневери с жена и новината предизвика много внимание в публичното пространство.

Любовната измяна лъсна, след като в интернет се появиха еротични кадри на мускулестия мачо, както и част от прелюбопитна негова кореспонденция с непозната красавица.

Азис скочи в спалнята на Гущерова само по... СНИМКИ

Русенският хубавец, чието име е изписано на ръката на Азис, захвърли задръжките и се появи дибидюс на снимки, изпратени чрез социалните мрежи, а горещите съобщения бяха публикувани за първи път в сайта Lifeonline.bg.

Майката на Азис го закъса! Няма да повярвате как припечелва пари в пандемията СНИМКИ

По-късно скоростно бяха разпространени от недоброжелатели на двойката. На  кадрите изпратени от Методиев той е изправен, а мъжкото му достойнство снимано в огледалото.

Според близки на половинката на Азис той често си пишел с родни хубавици, а когато си допаднел с някоя тайно се виждали. Велизар премълчавал истинската си самоличност пред момичетата, като много внимавала да не стане ясно, че е гадже с Ромския славей представял се като обикновен мъж, далеч от българския шоубизнес.

Шок! Азис оплешивява! СНИМКА

"Телеграф" припомня, че връзката между Велизар и краля на попфолка стартира през 2013 година. Двамата дълго време живеят на семейни начала. Самият изпълнител избягва да коментира отношенията им. Известно е, че лъскавото возило е подарък на красавеца от певеца. Със същото се снимали и част от женските му попадения./show.blitz.bg

Коментирай

Колев

Колев 18.12.2020 10:43

Повърнах.

ПОРА

ПОРА 18.12.2020 10:43

КАКЪВ УЖАС, КАКВА ТРАГЕДИЯ!!! ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ САМО ДА СЕ СРАВНИ С КРАЯ НА СВЕТА!!! СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ ЦЯЛ НАРОД ДА ЗАПОЧНЕ ПРЕМЕСТВАНЕ КОЙТО КАКТО ЖЕЛАЕ - ЕДНИ НАЛЯВО, ДРУГИ НАДЯСНО, НО ВЪВ ВСИЧКИСЛУЧАИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ!!!