logo

Шок! Азис оплешивява! СНИМКА

Шок! Азис оплешивява! СНИМКА

Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта се отразява върху външния му вид. Чалга идолът е започнал да оплешивява и това ясно личи дори и от малкия екран.

Той е част от детективския панел в хитовото шоу на Нова тв "Маскираният певец", в което всяка събота ръси бисери и предизвика много смях сред феновете си с остроумни коментари. Само че успоредно, станаха видими и някои промени във външния вид на Краля на поп фолка у нас.

Азис изригна мощно, причината ще ви смае СНИМКА

Изпълнителят, който е една от най-суетните ни популярни личности, прави всичко възможно, за да прикрие олисялото си теме с интересни прически в ексцентрични цветове, но оредялата му коса бие на очи, отбелязва "Уикенд".

Азис шокира с тази сексуална провокация, иска да е със... СНИМКА

Най-вероятно Азис ще прибегне до някоя скъпоструваща процедура, която да реши този проблем, но поне засега положението е такова, каквото се вижда от малкия екран. Редица родни звезди прибегнаха до услугите на съвременната естетична медицина и си присадиха коса, така че е въпрос на време хитовият изпълнител също да сгъсти перчема си чрез най-модерните методи.

Азис застрашава здравето си с опасни инжекции в корема, които...

Знаем, че Азис не жали нито средства, нито увереност да се подлага на какви ли не процедури през годините, включително е напомпвал бицепсите и гърдите си по изкуствен начин чрез поставяне на импланти, след като във фитнес залата не постигна желаните резултати. Фолк звездата често публикува в социалните мрежи снимки на оформеното си тяло, но то не е постигнато с пот на челото и физически упражнения./show.blitz.bg

Коментирай

Ванеса

Ванеса 30.11.2020 19:32

Азис си боядисва косата за да го харесват мъжете като им прави свирки и го запълват анално.