Азис застрашава здравето си с опасни инжекции в корема, които...

Азис застрашава здравето си с опасни инжекции в корема, които...

Откакто стартира шоуто „Маскираният певец”, където Азис е част от детективския панел, зрителите се питат защо кожата на чалга идола е толкова черна.

Изпълнителят е от ромски произход и е мургав по рождение, но сега е толкова потъмнял, че прилича по-скоро на африканец. Някои фенове предположиха, че не излиза от солариума, за да постига тaкъв загар, ала според запознати истината е друга.

Хора от обкръжението на Азис издават, че той дължи свръхтъмния цвят на кожата си на инжекции с меланотан, които периодично си бие в коремната област подкожно. Това е пептид за придаване на равномерен тен - без петна и без излагане на слънце.


Проучване на „Уикенд” установи, че продуктът може да бъде закупен само онлайн, а стойността на една ампула от 10 мг е 87 лв. Активното вещество засилва производството на пигмента меланин, който определя естествения нюанс на кожата, ириса на очите и човешката коса. Той изпълнява и функцията на защита от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Установено е, че продуктът меланотан действа не само върху цвета на кожата, но и повишава либидото. Също така влияе на апетита, като значително намалява нуждата от прием на храна. За съжаление, неприятните странични реакции също не са малко – възможна е поява на гадене, обриви, леко повишаване на телесната температура. Поради тази причина лекарите не препоръчват свободното използване на пептида за почерняване.

Кралят на поп фолк обаче явно не се притеснява от такива неразположения, защото редовно си поставя инжекции за тен, твърдят запознати. Желанието му да е толкова черен било продиктувано от движението „Black Lives Matter”, което набра голяма популярност не само в САЩ, но и в Западна Европа. Глобалната формация има нарастващо влияние и в превод наименованието й означава „Черните животи имат значение”. Дейността й уж защитава правата на цветнокожите, но в крайна сметка се оказва, че на Запад вече е по-модерно и дори по-изгодно да се черен, отколкото с бял цвят на кожата.„Някога се избелваха като Майкъл Джесън, сега нарочно се потъмняват и се правят на негри!” цъкат с език по-консервативните зрители на „Маскираният певец”.
Говори се, че Азис отдавна кроял планове да пробие в чужбина, затова нарочно докарал толкова тъмен тен, подчертавайки още повече етническата си принадлежност. Той бил убеден, че такъв външен вид в момента се котира на Запад и вярвал, че ще му бъде от полза.

През последните години певецът направи и други промени във визията си. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкуствен начин чрез поставяне на импланти. Изпълнителят на „Хабиби" често публикува в социалните мрежи снимки на оформеното си тяло, което обаче не е постигнато с пот на чело във фитнес залата, а с помощта на пластична хирургия. Азис се подложи на операцията в края на месец юли. Той се похвали, че по този начин си спестява години „блъскане" в залата. „В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса! Тренировките са полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено! Каквото и да правех, не растяха!", уточни певецът. И допълни, че има и  гръдни импланти, които наподобяват истински мускули./show.blitz.bg

Коментирай

пурко

пурко 26.10.2020 10:44

Представете си само, колко сте жалки, занимавайки ни с ..."ромският славей", ли казахте? Да се хващат двамата с "ромската гугутка" - Софка и да излитат на някъде, че не се трае от чалта и простотия! Да беше нещо друго да му го вкара човек, ама то акъл и не влиза през задника!

хараЛамби

хараЛамби 26.10.2020 10:48

Този човек изглежда отвратително! Срам ме е че съм БЪЛГАРИН и той също е такъв!!!

Газиз

Газиз 26.10.2020 19:00

Кожените инжекции в дупето май ще го сцепят А като е зиганин за какво ходи на солариум да се доопича още като сомалийски патладжан е още по гнусен?

Анонимен

Анонимен 26.10.2020 19:16

Занимавате ни с простотии.Аман от чалгари и техния живот.Кой го интересува живота им та пишете за тях?

абе,

абе, 27.10.2020 17:56

Гъзис ще пробие в чужбина когато пробие дупка в морето.Навсякъде има такива кукумицини като него,никой няма и да го отрази дори.

biserpavlov@gemail.com

[email protected] 27.10.2020 19:07

В бг никои не слуша чалга ама като и дат на дискотека другурани почва да им харесва.Няма тъкъв дане слуша чалга товае музиката акови изнася ако не,яжтеси уная работа