logo

Азис скочи в спалнята на Гущерова само по... СНИМКИ

Азис скочи в спалнята на Гущерова само по... СНИМКИ

Светлана Гущерова изненадващо съблече Краля на поп фолка Азис. Това се случва само 3 дни след финала на "Маскираният певец".

Вместо да се отдаде на заслужена почивка, Ромския славей вдигнал на крак цяла армада стилисти, фризьори и коафьори. Плановете за мащабна фотосесия обаче били осуетени и Азис се снимал по пижама в спалнята на своята приятелка.

Още първите фотоси събраха хиляди лайкове в инстаграм, но не липсваха и хапливи коментари, че Азис само по нощница не се е снимал. В типичния си стил, Васил не остана длъжен на никого, като високомерно отговори, че може да е нощница, но за сметка на това е скъпа!

Бърза проверка в онлайн магазина на Светлана показва, че наистина пижамите са от висок клас и произведени от луксозни материи. Въпреки двете си деца, младата майка ударно се намести в нишата с дизайнерски продукти.

Няма и месец след раждането на сина си Добромир, Гущерова се завърна с нови сили в онлайн търговията и разпродаде буквално за часове моделите от есенната си колекция. Преди няколко часа Светлана официално представи и първата си мъжка линия.

Съпругата на Християн Гущеров имала намерение първо да наложи марката си предимно с пижами и нощници за дамите, но Азис бил толкова настоятелен, че трябва да направи и мъжки модели, че тя решила да се довери на безпогрешната му интуиция. Самият Васил първи получил всички модели и мостри и със сигурност е наложил мнението си какво би се продавало най-много.

Не е тайна, че Азис и Гущерова имат дългогодишно приятелство, като дори поп фолк звездата изигра ролята на сватовник и събра Светлана и Християн./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 12.12.2020 17:56

Глупости,никой не е луд да купува визкозените и парцалки.