Шаш! Бони срита Тервел Пулев и после... ВИДЕО

Шаш! Бони срита Тервел Пулев и после... ВИДЕО

Поп фолк дивата Бони, която още от началото на пандемията не спира да пуска весели клипчета и да разведрява обстановката в социалните мрежи, срази всички с последния си ход.

Най-сразен обаче, остана не кой да е, а самият Тервел Пулев! Боксьорът беше ритнат от изкусителната изпълнителка, а видеото моментално предизвика бурни вълнения в мрежата.

Бони възпя коронавируса в деня на книгата ВИДЕО

Фолкпевицата Бони стана генерал СНИМКА

"Леко ритнат, но с разрешение", пък написа Бони във фейсбук профила си. Причината за любопитната ситуация между двамата е съвместното им тв гостуване в предаването "Мармалад" по bTV.

Междувременно според Бони заради появата на последната й песен "Вирус и секс" се е променила и ситуацията със системното излъчване на извънредни брифинги в страната.

"След появата на нашата песен вече има втори знак с ясни показатели... Първият, че вече излизаме в парка... Вторият, че оперативният щаб спира ежедневните брифинги.... И вярвам, че, като за край с нашата песен ще отпратим корона вируса с добро, с любов, като станем по-добри!", пише поп фолк певицата./show.blitz.bg

@boniofficial

Време е за поздрав ...ръц##bonistar ##boniofficial ##boni ##tervelpulev ##challenge ##happymoment ##tvshow ##mood ##foryou ##share ##bonifans ##boniarmy ##love

♬ original sound - boniofficial

Коментирай

Ками

Ками 04.05.2020 19:26

Одрязаха си носовете и решиха ,че са поумняли!Да им имам самочувствието на кръчмарските певачки!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 07.05.2020 21:04

http://coronavirus.eti.pw