Фолкпевицата Бони стана генерал СНИМКА

Фолкпевицата Бони стана генерал СНИМКА

Фолкпевицата Бони изненада своите многобройни фенове с последната снимка, която се появи изневиделица в официалната й страница. 

Виждаме гласовитата изпълнителка в доста екстравагантен тоалет, с който иска да се доближи до образа на Генерал. Певицата не споменава на какво се дължи това нейно превъплъщение, но феновете надушват идването на нова песен. 

"В живота е така: жените забраняваме, веднъж разрешаваме.Сложни сме за разбиране.Но на нас ни е достатъчно да обичаме и да знаем, че сме обичани", пише фолк звездата, без да разяснява повече. 

Бони чете Конституцията на Република България СНИМКА

 

Нейните фенове се втурнаха да пишат забавни коментари под снимката и на шега да я молят да свали карантината. Или поне да им разпише декларации, с които могат да пътуват и да се разхождат в парковете. Уви, Бони се оказа съвестен гражданин и спазва стриктно наредбите на щаба. И със сигурност като генерал би била строга и справедлива, досущ като ген. Мутафчийски. 

Предстои да разберем дали наистина Бони е заснела нов клип или е решила да изненада своите почитатели с актуална фотосесия, която върви в унисон със случващото се в България и най-известния мъж в момента, а именно ген. Мутафчийски. Тя е написала само на снимката "Вирус и секс", което е вероятно заглавието на парчето./show.blitz.bg

 

 

Коментирай