Бони възпя коронавируса в деня на книгата ВИДЕО

Бони възпя коронавируса в деня на книгата ВИДЕО

Фолк дивата Бони разбуни мистерията защо в последната седмица пускаше различни кадри в социалните мрежи с разновидни прически.

Всички те са част от новото видео на звездата към песента “Вирус и секс”. Закачливото парче се появи е световния ден на книгата и бързо събра безброй лайкове сред фолк феновете у нас.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONI (@boni_official_star) on

“Приятели, представям ви новата си песен ,,Вирус и Секс”. Избрах не случайно точно днес да е нейната премиера. 23.04. е международен ден на книгата и авторското право. Като автор на музиката и съавтора на текста, като участник с идеи за сценария на клипа, чувствам този ден като свой празник. И макар, че книгите, които включихме като реквизит в клипа, не са художествена литература, те също заслужават огромно внимание и уважение. Радвам се, че намерих време да ги прочета.препоръчвам и на вас да ги прочетете . И макар, че пролетта тази година е по-особена и не много весела, много искам новата ми песен да ви напомни, че животът въпреки всичко е хубав. Усмихнете се!” , написа изпълнителката в личните си профили в социалната мрежа, след което сподели, че чака коментари от феновете си.

Във видеото тя сменя няколко визии, коя от коя по-актуални. С участие в него се отчита и порастналата и дъщеря Михаела. Самата песен пък е кавър на неостаряващия й хит “Огън и лед”./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 24.04.2020 17:12

http://coronavirus.eti.pw