Роксана изригна с коментар за заразения с К-19 Тони Стораро

Роксана изригна с коментар за заразения с К-19 Тони Стораро

Много хора подозират, че Тони Стораро е инсценирал заболяването си с коронавирус и дори го обвиниха, че е взел пари при запълване на бройката на болните. 

Изпълнителят на "Милиони звезди" е крайно разочарован и обиден от такива хейтърски подмятания, че не може място да си намери от яд. А неговата колежка Роксана взриви мрежата с коментар по темата, който дълго ще отеква в публичното пространство. 

"Ще бъда много кратка и ясна, защото не понасям, когато се говорят и пишат глупости за достойни хора, какъвто за мен е моят колега, приятел и учител на сцената  Тони Стораро. Разочарована съм, ядосана съм от факта, че с лека ръка, абсолютно безкрупулно се опитвате да изцапате името му", пише в Инстаграм звездата на "Пайнер". 


И допълва: "Според някои хора той не е бил болен, а се е преструвал на такъв, защото е взел пари . Тези хора ,които твърдят това, значи никога не са си били близки с него и него познават, но него и уважават . Стораро е човек на честа, достойнството, морала, семейството и честността. Той никога не би приел подобно нещо,той никога не би слязъл толкова ниско, той никога не би нахранил семейството си с такива пари, защото е истински мъжкар, господин, син, родител, съпруг, дядо, колега и приятел". 


"Тонка, желая ти да си ми жив и здрав, благословен и много щастлив с цялото си прекрасно семейството. Добре дошъл у дома ,оправяй се бързо, защото всички те очакваме отново сред нас. Обичам те безкрайно много", бяха думите на Роксана за излекувания вече Тони Стораро./ show.blitz.bg

Коментирай

Papa Doc

Papa Doc 16.09.2020 11:38

Хорни миндил черен дирник резгаше....

Турчина

Турчина 16.09.2020 16:09

И на тъз са и дали някой лев

Не ми пука

Не ми пука 17.09.2020 13:59

Този я ебал и тя го защитава "големият мъж на честта "не е спрял да изневерява на жена си а пък тая му яде хуя кина и някои лев и вече дует и защитна позиция заема

асен

асен 18.09.2020 0:19

Хубава работа, ама ц и г а н с к а.

Наистина ли

Наистина ли 18.09.2020 0:40

Има толкова елементарни хора,с толкова просташки коментари ?!?!