logo

Бил ли е болен от К-19 Тони Стораро?! Певецът направи шокиращи признания

Бил ли е болен от К-19 Тони Стораро?! Певецът направи шокиращи признания

Фолкпевецът Тони Стораро най-накрая се пребори с коварния вирус К-19, който го повали в края на миналия месец. Преди броени часове той сподели с последователите си, че се е излекувал и благодари на лекуващите го специалисти в Шумен. 

Малко по-късно изпълнителят на "Отличен 6" разплака мрежата с подробности около протичането на вируса при него. И какво е първото нещо, което прави след като като напусна болничното легло, което му донесе много негативи и той реши да обясни случилото се.  

Шок! Тони Стораро приет по спешност в болница с COVID-19

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro) on

Тони Стораро с първи думи пред БЛИЦ от болничното легло

"За мен, като много активен изпълнител, свикнал всяка вечер да съм по заведенията сред хората и често да пускам нови песни, периодът от март досега се оказа много труден. Първо, защото изолацията ни остави в положение да стоим вкъщи, да не записваме песни, да не снимаме клипове... Веднага щом ни разрешиха да работим, записах “Ах, каква жена си” и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия... И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко", разказва Тони. 

И допълва: "Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект - заради себе си и заради всички хора, които са зажадняли за моята музика. Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така. На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Jon

Jon 13.09.2020 11:34

Xa xa

Бил

Бил 13.09.2020 13:45

Още един!! ХАХАХА

Анна

Анна 13.09.2020 14:22

Мисля,че тези които вярват ,че някои е взел пари за да го пишат болен от ковид,са хора които първи ,ще вземан пари ,ако им предложат.

Ххх

Ххх 13.09.2020 21:01

В петък вечерта на 04.09. съобщават по бтв че е заразен,на следващия ден пее в Германия???

Краси

Краси 13.09.2020 21:54

Нещо положително в ковид пандемията-малка почивка от чалга епидемията.

Легионер

Легионер 13.09.2020 22:02

ПАРИЧКИ

Асан

Асан 14.09.2020 11:17

Сичко сиган е с ковит