Разврат! Този път Мария прекали с вулгарни СНИМКИ 18+

Разврат! Този път Мария прекали с вулгарни СНИМКИ 18+

Фолк звездата Мария минава всички допустими граници на приличието и отново реши да се държи като лека жена. Миньончето е на почивка в Дубай с новия си съпруг и събра погледите с вулгарни кадри в мрежата. 

Изпълнителката на "Спомен" си щракна голото дупе, по което е полепнал пясък и с цялата си наглост сподели кадъра в Инстаграм. А както знаем, последователите на фолк певиците са предимно непълнолетни момичета, които копират всяка стъпка на любимката си. 

 

Въпросният кадър вбеси възмутени майки, които дори забраниха на децата си да ползват временно смартфоните си. "След като видях, че дъщеря ми харесва тези развратни снимки на въпросната певица, взех й телефона и има забрана за известно време да ползва интернет. Защо порнографията стана толкова достъпна и то от уж някакви популярни лица - певици, актриси, водещи и т.н.", гневи се майка в мрежата. 

Мария се омъжи се трети път и отново заряза кариерата си на певица. Не се отказва, обаче, от славата и феновете. Тя непрекъснато парадира с охолния си живот, скъпите дрехи, 5-звездни хотели, елитни ресторанти, мощни коли и т.н. А за съжаление, малки момичета искат да й подражават и единствената им цел в живота е да си си намерят богат мъж като на Мария, който да й угажда на капризите./show.blitz.bg