Преслава се влоши, отказва да работи

Преслава се влоши, отказва да работи

Преди две седмици от музикална компания "Пайнер" споделиха, че участията на Преслава за баловете падат. Тежък грип бил повалил топ звездата и тя не може да изпълни ангажиментите си. 

Първоначално от фирмата очакваха, че Преслава ще пропусне едва 5-6 изяви, но тя продължава да е зле и им се наложи да звънят на още клубове и да отказват вече поети ангажименти. 

Преслава не давала обяснения във фирмата за състоянието си. Единствено боса на "Пайнер" е наясно какво точно се случва с подчинената му. Някои от служителите в димитровградската фирма предполагат, че по-скоро бебето на певицата има някакви проблеми, а не толкова тя. 

Преслава пусна ВИДЕО от сватбата на Цеци Красимирова

"Много пъти е ходила по участия болна. Тя така или иначе не пее на живо, та все тая дали има или няма глас", казват запознати с навиците на Преслава и допълват: "Или е нещо наистина сериозно заболяване, а не обикновен грип, или има някакви проблеми с малката си дъщеря Паола". 

Преслава спря участията си от 23 май, а наш репортер разбра, че вече са отказани всички изяви до средата на юни. Не се знае обаче дали певицата няма да продължи болничните дни. Най-доволни от нейното боледуване се оказаха колежките й, които са пращани на участия вместо Преслава. Запълвайки дупки те успели да набавят по още едно участие в месеца./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 03.06.2019 22:57

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 1772 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

инфор

инфор 03.06.2019 23:11

Май си е направила ринопластика и се въстановява.

Николай

Николай 04.06.2019 14:30

Не ме интересува! Не съм циганин!

Пич

Пич 05.06.2019 6:29

До 'taka e': Казва се юро а не евро бе ортомурдук

джако

джако 05.06.2019 11:27

Влошава се време, не певица.