Преслава пусна ВИДЕО от сватбата на Цеци Красимирова

Преслава пусна ВИДЕО от сватбата на Цеци Красимирова

Една от най-популярните фолк изпълнителки у нас - Преслава стана част от едно от най-бляскавите събития на годината, а именно сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис.

Освен като гост, тя се включи и в музикалната програма, която бе изцяло българска и изключително богата пише Flagman.bg. Звездата на Пайнер все още не е качила снимки, но се включи със сторита в Инстаграм, а днес сподели и видео в личния си профил, на което пее песента "Лъжа е".

 

Дансингът е пълен, а на него са и младоженците, които показват силната любов, която гори помежду им. Част от програмата бяха още ансамбъл "Българе", Тримата тенори и Звезди от "Ахат". Съобразено с дрескода на сватбата - бални рокли, Преслава се появи облечена в изящна дълга рокля в черен цвят, дело на дизайнерката София Борисова.

Днес тя все още е в слънчева Испания, където се радва на приятната атмосфера и релаксира в луксозен хотел.

Припомняме, че тузарското събитие се състоя на 12 май в ренесансовия дворец от 19 век Finca Mas Solers в плажно градче край Барселона под мотото "Цеци и Майк! Когато любовта е завинаги".

Кумове на бохемското семейство станаха собственичката на салони Магама - Вили Боршукова и братът на младоженеца - комедийният актьор Джон Струмейтис./show.blitz.bg

Коментирай

korn

korn 14.05.2019 20:07

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g

milena

milena 15.05.2019 10:29

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1

Всички

Всички 15.05.2019 18:58

Ку.ви на едно място!До развода....

Всички

Всички 15.05.2019 18:58

Ку.ви на едно място!До развода....