Болест тръшна Преслава на легло

Болест тръшна Преслава на легло

Топ звездата Преслава го е закъсала сериозно със здравето. Чалга дивата отмени всичките си изяви по здравословни причини, научи наш репортер. 

Младата майка е покосена от сериозен вирус, който за неопределено време я затвори у дома. От музикалната компания на певицата издават, че тя е в много тежко състояние и не се знае кога ще започне отново да работи. 

Преслава не е от певиците, които се щадят. Само месец след като роди дъщеря си Паола тя хукна по чалготеките. През останалото време пък гледаше да бъде добра майка и полагаше неимоверни грижи за малкото сукалче. 

Липсата на почивка се отрази на имунитета на фолк гърлата, която в момента е на легло и не може дори името си да каже. Плътно до нея е нейният приятел Павел, който също е притеснен за състоянието на жена си. 

Болестта на Преслава отложи поети ангажименти отпреди година и то точно по време на баловете. Заведения негодуват, че програмата им пада, а в замяна фирмата не може да им предложи нищо на нейното ниво, тъй като всички топ изпълнители са ангажирани отдавна.

От друга страна пък нейните почитатели са силно притеснени и не спират да пишат на нейната официална страница във "Фейсбук". "Със здравето не бива да се правят компромиси никога .Дано се оправи бързо и да се замисли,кои са и приоритетите .Не всичко е пари ,а здравето с тях не можем да купим..", пишат те./show.blitz.bg

Коментирай

reee32

reee32 23.05.2019 23:44

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Иван

Иван 24.05.2019 16:54

Лелеее! И сега без тая чалгарка, кво ще правят! Малееее! Голяма трагедия!