Преслава се хвана с Галин, за да дразни Фики

Преслава се хвана с Галин, за да дразни Фики

Преди няколко години Преслава и Фики преживяха кратък любовен романс, който не завърши както трябва. Мачото обаче беше толкова хлътнал, че системно се караше със семейството си заради фолк гърлата. 

Изпълнителката на "Дяволско желание" пък намери начин да се измъкне от болезнената връзка с Жоро Бирмата, който я тормозеше. За да му покаже, че всичко е приключило, тя започна да се среща с колегата си. Двамата се разделиха по грозен начин и в момента дори не се поздравяват. А Преслава реши да му го забие, като се хване с опонента у Галин. 

Фики се пусна гол и предизвика скандал СНИМКИ 18+

До края на месеца на музикалния пазар ще се появи дуетно парче между Преслава и Галин. Меломани, които вече са чули парчето, заявяват, че това ще е хита на годината. 

Война в поп фолка! Галена и Преслава пак се хванаха за гушите! СНИМКИ

Преслава много добре знае каква ненавист изпитва Фики към колегата си и колко мръсни номера му въртеше преди години. Сега се обединява с него, за да го накара да страда. Още повече, че кариерата на Фики в момента е в застой. Нито един клуб не го иска на участия, докато Галин няма почивен ден./show.blitz.bg

 

Коментирай