Фики се пусна гол и предизвика скандал СНИМКИ 18+

Фики се пусна гол и предизвика скандал СНИМКИ 18+

Фики Стораро реши отново да трупа слава с мускули и голи снимки. Чалга идолът не спря дъха на своите фенки с полуголи снимки от семейната си почивка в Турция.

На един от фотосите обаче ясно личи намесата на фотошопа, който през последните години се превърна в най-добър приятел на изпълнителя на "Бум". В стремежа си да извае перфектно тяло с помощта на програма Фики е заличил пъпа си.

Гърдите на Фики провиснаха в следствие на анаболите СНИМКА

Фики прекали с изтъняването на талията си

Фики от години се стреми да изглежда добре и употребява какво ли не анаболи за постигането на целта. Запознати обаче издават, че в последно време мачото е загубил от своя сексапил и мечтаното тяло изведнъж се е изпарило.

Затова синът на Тони Стораро прибягва към фотошопа, който му позволява да изглежда както иска. Уви, явно сам обработва снимките си, тъй като на няколко пъти вече го хващат как се излага с изкуствено обработените снимки.

Фики се грижи добре за сина си

В момента Фики е на почивка в Турция с цялото си семейство. Той показа снимка и на сина си, който е пръстен на именития му баща. Макар да го съветват да не говори много за семейството си, тъй като това вреди на кариерата му, Фики няма намерение да слуша. И макар да няма почти никакви участия, не е готов да жертва семейството си в името на кариерата./show.blitz.bg

Коментирай