logo

Фики продължава да вае мускули с Фотошоп! Вижте как се издъни СНИМКИ

Фики продължава да вае мускули с Фотошоп! Вижте как се издъни СНИМКИ

Фики Стораро все още е сред представителите на мъжките кифли.  Фолкаджията прави всичко възможно да възстанови имиджа и кариерата си, но вместо да постига добър резултат, гонейки целта си, той по-скоро става за смях. И повтаря стари грешки.

Още през 2014 и 2015 година, когато е на гребена на вълната в чалга бранша, Фикрет намира място из страниците на жълтите издания с редица гафове, породени от навика му да си редактира фотосите с Фотошоп, пише "Хотарена".

 Гърдите на Фики провиснаха в следствие на анаболите СНИМКА

Тогава неведнъж е уловен как си помпа мускулите с програмката и си прави плочки, докато на живо е със значително по-слаби ръце, не толкова релефни, а на мястото на пресата е настанен чист и най-обикновен полуотпуснат корем.

Очевидно 4-5 години не са стигнали на Стораро да извае мечтаната фигура и той все още фотошопира кадрите си, за да заблуждава най-вече себе си, че изглежда перфектно напомпан. Нескопосано, разбира се. Последният му гаф е свързан с това, че Фикрет е изкривил вдигнатия си нагоре палец, в старанието си да придаде обем на своите мускули.

Изцепката не остана незабелязана от феновете на разобличаващата истинската същност и визия на звездите страница - Therealsfw2, които се посмяха на негов гръб./show.blitz.bg

Коментирай