Война в поп фолка! Галена и Преслава пак се хванаха за гушите! СНИМКИ

Война в поп фолка! Галена и Преслава пак се хванаха за гушите! СНИМКИ

Войната, която Галена и Преслава водят отдавна, сега навлиза в точката си на кипене. Двете чалга диви явно няма да могат да си поделят славата, феновете и всичко останало.

През последния месец Галена не спря да напада носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово обвинява бившата си дружка в абсолютно копиране.

Шок! Хвърлиха Преслава в басейн! ВИДЕО

По думите на Галка добричлийката се опитва да бъде неин клонинг, като сравнява снимки от участия на Преслава със свои обработени снимки с фотошоп, пише "Хотарена".

Гаф! Пайнер зачеркна Преслава!

След раждането на дъщеричката си пък, Преслава за кратко време си върна предишната топ форма - нещо, което Галена не успява да направи вече втора година, откакто вторият й син Александър се появи на бял свят.

Галена е в паника, пие от сутрин до вечер заради... ВИДЕО

Стрелите между двете певици едва ли скоро ще стихнат, което пък разпалва истинска война и между феновете им.

Галена си го намери, затапиха я с понички ВИДЕО

Първи опонентката нападнаха феновете на Преслава, които не спират да защитават любимката си. Преди седмици пък, последователите на Галена отвърнаха на удара, засипвайки с жлъчни коментари Преслава.

"Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който й писна. И тя реши… да стане Галена", гласи едно от негативните писания.

Преслава продължава да се прави на Галена СНИМКА

В друго се казва "Дано телефонът на Преслава не е с лицево разпознаване, че никога повече няма да го отключи", а в трети гаврата стига връхната си точка: "Когато си поръчаш Галена от AliExpress"./show.blitz.bg

Коментирай