Преслава продължава да се прави на Галена СНИМКА

Преслава продължава да се прави на Галена СНИМКА

Преслава е подложена на зверска атака след като ремонтира носа си. Нейните почитатели са категорични, че след пластичната операция е загубила съвсем идентичността си.

Новият външевен вид на Преслава стресна дори най-запалените й почитатели. Сравняват я с нейната колежка Галена, с която са смъртни врагове от три години. Но Преслава сякаш нарочно се стреми към прилика с бившата си приятелка.

Вижте какво направи дъщерята на Преслава, щом видя новото й видео (ВИДЕО)

В новото си видео към песента "Пиян" виждаме Преслава с нова прическа - подстригана на каре. Точно с тази визия помним Галена от видеото на "Феноменален", чиято премиера бе в края на миналата година.

Екшън! Преслава заприлича на мутреса, а Павел млати феновете й! (СНИМКИ)

"Явно Галена за Преслава е няакъв упир, идол. Дълги години се е опитвала да прилича на нея и ето, че е започнала да осъществява мечтата си. Първо си кръцна носа като нейния, сега си направи същата прическа, а новото й видео е заимствано от друг клип на Галена. Дори по участия е започнала да копира поведението на своята доскорошна дружка, с която се хванаха за косите заради статуетката "Певица на годината"./show.blitz.bg

Коментирай