Пластична операция извади Преслава от строя (СНИМКИ)

Пластична операция извади Преслава от строя (СНИМКИ)

От близо месец Преслава не поема участия,а предварително поетите бяха отменени и на нейно място изпратени нейни колежки. От музикалната фирма обявих, че певицата има здравословни проблеми но не изпаднаха в подробности. 

Преслава пусна мълвата, че е тръшната от грип. Боледуването й обаче се оказа по-дълго от очакваното и наш репортер реши да провери какво се случва. От нейни приятели разбрахме и истинската причина, поради която се наложило да си стои вкъщи. 

 Ето как изглеждаше носът на Преслава преди 

Оказа се, че Преслава е лягала под ножа. Певицата е решила за втори път тази година да ремонтира носа си, след като огромната гърбица й е комплекс от години. 

 Само два дни след като й махнали шината и тръбите от ремонтирания нос 

Преди няколко месеца певицата оправи обонятелния си орган, но не харесала крайния резултат. Наши източници издадоха, че Преслава е имала и проблеми след операцията и се наложило да я повтори, но този път при друг лекар. 

Ринопластиката на топ звездата струва около 10 бона, тъй като се спряла на едно от светилата в тази област. За нея това е нищо предвид финансите на приятеля й Павел Лазаров, за който се говори, че има собствен автопарк за близо 1 милион.

Носът на Преслава от години е сочен за нещото, което я загрозява, но тя упорито си го носеше и не искаше да го кръцне. Оказа се, че е имало причина. Преслава е искала да стане майка и чак тогава да започне да се ремонтира. И след като преди половин година роди дъщеря си Паола, сега Преслава решила да махне огромния си нос./show.blitz.bg

Коментирай

Случаен

Случаен 05.06.2019 14:02

С корекция или без Преслава си е Преслава. Мила, красива, секси, желана, най-добрата в Пайнер, а коментиращите да го .......

пари за яки мадами

пари за яки мадами 05.06.2019 18:54

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Какво

Какво 07.06.2019 2:10

Ни дреме за нейния нос,г.з,п....ка и т.н.За го д...ха,оня горния.Родила е преди 10 месеца и си е.нейна работа,какво прави.Ако иска главата,п...та да си ремонтира,Какво ни боли к...А за тая чалгарка

Ученика

Ученика 25.04.2020 22:09

Чудя се кво праят тез чалгаджийки в новините.Утре ще пръдне, някой ще я чуе и пак ще й окумят мусурата в новините.Спрете вече с тез гъски да ни занимавате и да им вдигате и без това голямото самочувствие което е без покритие разбира се.А коментар 1 е даден от някой прехласнат по нея ром!

Баба ти

Баба ти 25.04.2020 22:10

Чудя се кво праят тез чалгаджийки в новините.Утре ще пръдне, някой ще я чуе и пак ще й окумят мусурата в новините.Спрете вече с тез гъски да ни занимавате и да им вдигате и без това голямото им самочувствие което е без покритие разбира се.А коментар 1 е даден от някой прехласнат по нея ром!

Баба ти

Баба ти 25.04.2020 22:11

Чудя се кво праят тез чалгаджийки в новините.Утре ще пръдне, някой ще я чуе и пак ще й окумят мусурата в новините.Спрете вече с тез мухли да ни занимавате и да им вдигате и без това голямото самочувствие което е без покритие разбира се.А коментар 1 е даден от някой прехласнат по нея ром!

Баба ти

Баба ти 25.04.2020 22:12

Устата й кат на Джокера от Батман.Ужас